Joi, 24 noiembrie 2016: Spectacol caritabil „ALBASTRU e culoarea mea”

Joi, 24 noiembrie 2016: Spectacol caritabil „ALBASTRU e culoarea mea”„Aşteptată cu emoţie şi SPERANŢĂ, cea mai ALBASTRĂ seară din an va fi în 2016 pe 24 noiembrie, când APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi va transforma în tradiție pentru Galaţi un eveniment care anul trecut a avut un ecou neașteptat (citeşte mai multe AICI)!

Spectacolul caritabil „ALBASTRU e culoarea mea!” ajunge astfel la cea de-a doua ediție și promite să fie cel puțin la înalțimea celui de anul trecut, să “picure” în sufletele tuturor emoţii şi amintiri.
Va fi din nou o seară despre FRUMOSUL din OAMENI, în care atât spectatorii cât şi artiştii de pe scenş vor purta un accesoriu de culoare albastrş, în semn de solidaritate cu acelaşi crez comun: „Autismul este RECUPERABIL – Chiar merită să luptăm IMPREUNĂ!” ne transmit printr-un comunicat de presă organizatorii – APCA Gala ne transmit printr-un comunicat de presă organizatorii – APCA Galaţi.

Scopul evenimentului programat să aibă loc pe 24 noiembrie 2016 va fi similar cu cel de anul trecut, eforturile concentrându-se la maximum în direcția susținerii terapiilor de recuperare pentru micii SPECIALI de la cele două centre APCA: ”Afterschool interactiv și creativ pentru copiii SPECIALI” și ”Căsuța ALBASTRĂ – Centru de intervenții specializate în autism – APCA Galați”.

Aiurel şi Aiurica de la ProFmLiderFM vor prezenta show-ul, iar Claudio Russo, gălăţeanul de la „Vocea României”, va cânta

Spectacolul se va desfăşura între 17.00- 19.00, pe scena unei gazde elegante si primitoare – Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” Galați. Show-ul ”ALBASTRU e culoarea mea !” – editia a II-a va aduce în prim-plan nume mari ale scenei gălățene și nu numai! Doi prezentatori inimoși și carismatici – Aiurel si Aiurica de la ProFM LiderFM, un artist desavarsit – Claudio Russo – cu o voce minunată, semifinalist la show-ul de televiziune ”Vocea României”, Alexandra-Maria Lupoae, participantă la NextStar, finalistă de 3 ori la Mamaia Copiilor, premiată la importante festivaluri naționale și internaționale, campionii talentați și multipremiați de la Clubul de Dans Sportiv Fantezia Galati, ”maeștrii de ceremonii” de la Școala de Film și Televiziune Galați-Brăila, Ansamblul Folcloric ,,Doinita Covurluiului”, elevii de la Liceul de Arta “D. Cuclin”, Galati, Ansamblul Artistic Olympos.

Prețul biletului la spectacol va fi de 10 lei/persoană, iar cei care vor dori să ne sprijine copiii speciali vor putea achiziționa bilete pentru lojă, la prețul de 30 lei/persoană sau vor putea face donatii în schimbul unui cadouri hand-made, deja vedete, marca Fabrica de bucurii SPECIALE.
Biletele sunt puse în vaâzare la sediul 1 APCA (sediul afterschool-ului, din Micro 39, în spatele farmaciei Myosotis), în fiecare zi intre orele 10.00-15.00 ( tel. 0741635092 / autism.galati@gmail.com ) sau prin intermediul partenerilor FasTracKids Galaţi.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*