Ziua Porților Deschise: 50 de ani de activitate la ArcelorMittal Galaţi

Ziua Porților Deschise: 50 de ani de activitate la ArcelorMittal Galaţi Pe 9 iunie, ArcelorMittal Galați își va deschide porțile pentru publicul larg, pentru a sărbători 50 de ani de existență neîntreruptă, anunţă compania printr-un comunicat de presă.

În ultimii patru ani, ArcelorMittal Galați a organizat Zile ale Porților Deschise pentru angajați și familiile acestora, însă de data aceasta, unitatea a rezervat o zi specială în care publicul să afle mai multe despre Combinat.

Cei interesați să participe la eveniment sunt rugați să se înregistreze prin telefon la 0733.080.144, între orele 8:00 – 16:00. Vârsta minimă de participare este de 12 ani. Accesul în unitate este posibil numai cu cartea de identitate și înregistrare telefonică prealabilă.

Acest eveniment face parte din programul companiei de a prezenta combinatul publicului interesat. În zilele de 6, 7 și 8 iunie, ArcelorMittal Galați își va deschide porțile pentru elevi și profesori, pe 9 iunie pentru publicul larg și pe 11 iunie pentru angajați și familiile lor.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*