„Ziua Copiilor Noștri” – sărbătoarea Fundației „Inimă de Copil”

unnamedFundația „Inimă de Copil” serbează pentru al 15-lea an consecutiv „Ziua Copiilor Noștri”. Spectacolul este oferit de copiii minunați care sunt sprijiniți de Fundația care de 20 de ani „lucrează” la Galați pentru a reda speranța copiilor defavorizați (15.000 de copiii au beneficiat de serviciile fundației).

Se anunță un spectacol de suflet, o sărbătoare a bucuriei care ȋi reunește pe cei din familia „Inimii de Copil”: copii și părinți susținuți prin programele și activitățile fundației, sponsori, finanțatori, parteneri, donatori și voluntari.

Ziua Copiilor Noştri 2017 va avea loc vineri, 9 iunie 2017, începând cu ora 13:00 la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi.

“Pe scenă vor urca peste 80 de copii din programele organizației de la Centrul de zi „Mihaela” din comuna Liești, Centrul multifuncțional de recuperare și reabilitare pentru copiii cu dizabilități și întârzieri în dezvoltare din Galați, copiii din programele de Școala după Școală de la Școala Gimnazială nr. 22 „Dimitrie Cantemir” din Galați, Școala Gimnazială „Gheorghe Petrașcu” nr. 2 din Tecuci, Centrul de zi „Teodora” din Galați și copiii de la Centrul de zi din comuna Pechea.

Toți copiii vor primi cadouri din partea sponsorilor evenimentului și din partea fundației, cu ocazia zilei internaționale a copilului!

Acest eveniment este și o ocazie specială de a crea „punți între oameni”, de a reuni copiii din programele organizației cu voluntari, susținători, sponsori si finanțatori fără de care nu am putea face prea mult pentru copiii în nevoie. Firma Elenor, Asociația Macon Galați, Șantierul Naval Damen Galați și Primăria Galați prin susținerea pe care o acordă anual organizatiei, sunt și în acest an sponsorii acestui eveniment.

Le mulțumim celor care au ales să ne susțină proiectele și programele, să se implice alături de noi în dorința de a crește calitatea vieții copiilor în dificultate. Anual beneficiază de acest spectacol un număr de 150 – 200 de copii”, se arată ȋn comunicatul de presă al Fundației.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*