Zilele Porților Deschise la Fundația „Inimă de Copil”

Zilele Porților Deschise la Fundația „Inimă de Copil”Astăzi, 3 martie, Fundația „Inimă de copil” organizează manifestarea „Ziua Porţilor Deschise”, la care sunt invitați să participe cei care vor să cunoască mai bine activitatea acestei organizații. Manifestarea are loc în centrele de zi din Galați și din comuna Pechea (între orele 14.00 – 16.00),  precum și în toate locurile în care fundația desfășoară programe de Școală după Școală, respectiv în Scolile gimnaziale nr. 22 „Dimitrie Cantemir” Galați si nr. 2 „Gh. Petrașcu” Tecuci (între orele 12.00 – 14.00), cât și în centrele ce ofera terapie copiilor cu dizabilități, în Galați si în Liești (între orele orele 10.00 – 12.00).

Echipa, beneficiarii și voluntarii Fundației „Inimă de Copil” îi așteaptă pe cei interesați să afle mai multe informații despre programele desfășurate în sprijinul copiilor și al familiilor în dificultate, precum și al copiilor cu dizabilități.

De-a lungul celor 18 ani de activitate, peste 15.000 de copii, tineri şi familii în dificultate au beneficiat direct de activitățile organizației.

În prezent, organizația ajută în jur de 450 – 500 de copii anual și 350 de copii lunar prin programe permanente. Aproximativ 250 – 300 de copii sunt incluși în proiecte de prevenire a abandonului școlar și de susținere a copiilor din familii în dificultate. Peste 100 de copii cu dizabilități primesc terapie anual, iar alți 50 – 70 lunar, în centre de zi și centre de recuperare.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*