Zilele Dunării 2018 se încheie duminică prin activităţi sportive

“Zilele Dunării 2018”, organizate la Galaţi de către Dunărea SA, în urma câştigării unei achiziţii publice, aduc în ziua de duminică 1 iulie competiţii sportive pentru toţi gălăţenii.

Astfel, între orele 09.00-13.00 pe Faleza Inferioară a Dunării, în Grădina Publică, la Bazinul de Înot de la Baia Comunală și pe platforma Sala Sporturilor, se vor desfășura simultan concursuri, demonstrații și întreceri sportive.

Faleza Inferioară : De la ora 9.00, pe Faleza Inferioară, din zona Restaurantului Blue Aqua vor porni în cursă persoanele cu dizabilități, iar de la ora 9,20, copiii de până la 13 ani vor alerga din dreptul sculpturii ”Fructul Soarelui”.

Cursa celor peste 14 ani începe de la bariera Trecerii bac, de la 9.40 la feminin şi de la 10.00 la masculin, urmând ca festivitatea de premiere să se desfășoare la Foișor.

Grădina Publică : între 9.00 și 11.00, gălăţenii vor putea face spinning (pedalat pe bicicletă fixă) aloături de cei de la Elite Gym. Sportivii de la Phoenix și Real Union vor juca baschet şi fotbal, iar cei de la clubul Black Tiger vor face demonstraţii de arte marțiale.

Baia Comunală : între 9.00 și 13.00 vor fi concursuri de înot și jocuri în apă.

Sala Sporturilor : pe platoul Sălii Sporturilor, de la 11.00, va avea loc o demonstrație de karate a sportivilor de la Sakura Kiai.

Organizarea întregului eveniment îi  costă pe gălăţeni 249.500 lei fără TVA.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*