Zeci de angajați ai Calorgal continuă protestul. O delegația a protestatarilor discută cu primarul

Aproximativ 70 de angajați ai Calorgal au întrerupt lucrul pentru a doua zi consecutiv (Protest la Calorgal. Pentru că nu și-au încasat salariile de 2 luni, angajații cer demisia directorului Marian Alexandru) și protestează în curtea societății, cerând demisia sau demiterea directorului Marian Alexandru.

O delegație a salariaților Calorgal a fost primită de primarul Ionuț Pucheanu, cu care discută despre principalul motiv al protestului, faptul că nu și-au încasat salariile de 2 luni, dar și despre viitoarele măsuri de restructurare a societății, care va presupune concedierea unor angajați.

Miercuri, primarul a dat asigurări că angajaţii Calorgal îşi vor primi salariile în cursul săptămânii viitoare.

Reamintim că, miercuri, aproximativ două sute de angajaţi ai Calorgal SA au întrerupt lucrul și timp de trei ore au protestat în curtea societății, cerând demisia directorului Marian Alexandru.

Principala nemulțumire a angajaților Calorgal este că ei nu și-au încasat salariile de două luni, însă directorii și-au încasat salariile la timp. Protestatarii au scandat lozinci împotriva conducerii, „Demisia!” şi „Hoţii!” și au improvizat pancarte pe care scria „Vrem conducere competentă” și „Vrem respectarea Contractului Colectiv de Muncă”.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*