Vorbitorii de limbi străine, doriţi de o firmă ce va angaja la Galaţi 2000 de persoane

Bucharest-site-1

Sediul CGS Romania din București

CGS angajează 2.000 de oameni la Galaţi şi ajunge la 5.000 în România, informează Ziarul Financiar

Compania americană Computer Generated Solution (CGS) a anunţat că va deschide o nouă filială la Galaţi. În primii doi ani de funcţionare în oraşul nostru, compania îşi propune să ajungă la 2.000 de angajaţi, ei adaugându-se celor 3000 de oameni existenţi.

Americanii de la CGS au în prezent birouri în Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Târgu Jiu.

„Nu ştiu nicio altă ţară de unde să se poată livra servicii în 22 de limbi stră­ine“, a spus Phil Friedman, pre­şe­dinte şi director ge­neral al furni­zo­rului  american de servicii de ex­ter­na­li­zare Com­pu­ter Generated Solu­tions (CGS), pentru zf.ro.

Compania caută vorbitori de limbi străine (engleză, germană, spa­niolă, italiană sau fran­ceză) care să aibă, de preferat, şi abi­lităţi tehnice sau experienţă în zona financiară.

Principalul motiv pentru care compania americană va investi la Galaţi este că în această zonă şomajul este foarte mare, de circa 10% (dublu faţă de media înre­gistrată la nivel naţional). În oraşe mai mari, precum Sibiu sau Bra­şov pre­siunea pe can­di­daţi este mai mare.

Citeşte şi Află de la Iuliana Stan (Senior Recruiter – CGS România) ce tip de candidați caută și pe ce poziții

Salariu mediu spre mare, bonuri de masă şi bonusuri

Salariile promise par a fi destul de mari în comparaţie cu oferta de pe piaţa locală, astfel că un angajat poate obţine cu tot cu bonusuri si bonuri venituri între salariul mediu brut din România şi 1.500 de euro brut.

CGS este prezentă pe piaţa lo­cală din 2006 şi activează pe piaţa serviciilor de outsourcing sau externalizare de servicii de call-center, asistenţă tehnică online, asistenţă financiară, customer support, customer care, IT helpdesk, telesales, telemarketing, Inside Sales Representative, Sales Engineer.

Anul trecut, CGS România a avut o cifră de afaceri de 138 de milioane de lei. Compania colaborează cu întreprinderi de top din Statele Unite ale Americii şi Europa, angajaţii având parte de traininguri specializate susţinute de lideri de piaţă din domeniul IT, banking, online, retail etc.

Pentru alte detalii puteţi accesa site-ul companiei http://romania.cgsinc.com/.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

 1. Anuntul este vechi nu au posturi disponibile
  Master comert international
  Limbi straine :
  spaniola
  engleza
  franceza

 2. pina perescu says:

  tinerii,absolventi de invatamint universitar,galateni ,au o sansa reala sa vina acasa?
  programul repatriot este parte din actiunile astea ?

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*