Vizită la Galați a Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, dr. Rareș Trișcă

DSC_0044Vineri, 07.04.2017, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Dr. Rareș Trișcă a efectuat o vizită de lucru în județul Galați. Acesta a participat la deschiderea întâlnirii organizate de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) – Filiala Galați, la invitația doamnei președinte Daniela Artimof, alături de consilierul județean, dr. Alexandru Nechifor și viceprimarul municipiului Galați, Sorin Enache, unde a adresat un mesaj sutelor de asistenți medicali adunați în sală Teatrului Dramatic Fani Tardini.
Următoarea vizită a avut loc la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Ap Andrei, unde a salutat prezența medicilor la manifestarea organizată de Colegiul Medicilor Filială Galați în colaborare cu Facultatea de Medicină Și Farmacie.
În finalul vizitei a discutat, alături de consilierul județean,  cu conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf Ap. Andrei proiectele care urmează a fi realizate în acest an, prin finanțarea Consiliului Județean Galați, dar de dotarea  serviciului de radioterapie cu un accelerator linear de particule printr-un proiect realizat de Ministerul Sănătății cu sprijinul Băncii Mondiale.
Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*