Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSB

Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSBFostul fotbalist și tehnician al Oțelului Galați, Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSB, el afirmând că a acceptat imediat oferta lui Nicolae Dică, deoarece acesta poate sta pe banca tehnică doar ca secund, neavând licenţa necesară pentru principal.

„Am vorbit cu Nicolae, am fost puţin surprins, e o propunere tentantă. Şi Nicolae fiind la început are nevoie de ajutor şi mi-am oferit tot sprijinul. Cred în calităţile lui şi de asta am acceptat. Am fost antrenor principal în liga a treia şi contractul mi s-a încheiat. Mâine vom avea discuţii şi vom pune totul la punct. Când auzi Steaua…nu mă aşteptam. În ultimii doi ani am antrenat la liga a treia şi nu mă aşteptam la asemenea propunere. Ca jucător am avut oportunitatea de a ajunge la Steaua, după ce am jucat un an la Dinamo, am avut discuţii de a trece în Ghencea, dar nu s-a materializat, deşi mi-aş fi dorit. Plec la luptă cu încredere şi cu un mare entuziasm”, a declarat Tănase la Digisport.

Viorel Tănase, născut la Galați pe 7 octombrie 1970, a jucat la Oțelul Galați (1988-1993), Dinamo București (1993-1994), din nou la Oțelul Galați (1994-1999), Maccabi Netanya (1999-2001), pentru a treia oară în perioada 2001-2003, apoi la FC Argeș (2003-2004) și pentru a patra oară a revenit la Oțelul în perioada 2004-2007.

Ca antrenor a pregătit loturile Oțelului II (2008-2009), Dunărea Galați (2009-2011), Farul Constanța (2012), Oțelul – 12 etape în Liga 1 și Sporting Club Bacău (2013-2014) și Cetate Deva.

Dică apreciază că Viorel Tănase este omul potrivit pentru a-l ajuta la FCSB. „Pe Vio îl ştiu de foarte mult timp. M-am gândit la el, îi ştiu caracterul şi cred că mă poate ajuta foarte mult. Din discuţiile pe care le-am avut cred că e omul potrivit”, a spus Dică.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a anunţat, luni, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, că s-a înţeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurenţiu Reghecampf. Becali a precizat că s-a înţeles verbal cu Nicolae Dică pentru ocuparea postului de antrenor şi că acesta urmează să aducă un colaborator care să fie principal, întrucât el are doar licenţa pentru a fi secund.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. nu cred ca este chiar asa interesat sa se duca acolo si in orice caz acea echipa are antrenor daca nu avea poate da dar asa pentru ce sa se duca acolo

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*