Vineri, Lucian Bute își botează fetița, Ema Anabella. „Mi-a schimbat viaţa acest copil”, spune Lucian

Vineri, Lucian Bute își botează fetița, Ema Annabela. „Mi-a schimbat viaţa acest copil”, spune LucianLa acest sfârșit de săptămână va fi petrecere mare la Pechea. Lucian Bute și soția sa, Elena, ȋși botează primul copil, Ema Anabella, născută pe 3 martie la o clinică de specialitate din Canada.

Vestea a fost dată de senatorul Emanoil Savin, nașul de cununie al lui Lucian și Elenei și nașul de botez al micuței Ema Anabella, care a declarat pentru libertatea.ro că „va fi petrecere mare la petrecere mare la Pechea și la Galați, eu sunt naș, voi fi maestru de ceremonii”.

Creștinarea micuței Ema Anabella va avea loc vineri, la ora 17.00, la Biserica „Sfantul Mina”.

La botezul fiicei sale, Lucian Bute are aproape 300 de invitați, 50 dintre aceștia urmând să sosească la Pechea din Canada.

„Mi-a schimbat viaţa acest copil. Bineînţeles că ne mai dorim un copil, doi, am vorbit cu soţia mea, Elena, dacă ne ajută bunul Dumnezeu, curând mai facem unul sau poate doi”, a declarat Lucian Bute.

La începutul lunii mai, cu prilejul prezenței sale la o gală de box de la Timișoara, Bute a declarat, că va lua o decizie în privința viitorului carierei după ce va discuta cu staff-ul său:

„În momentul de faţă, mă bucur de familie, sunt tătic de două luni, sunt acasă cu familia, cu fetiţa, e cel mai frumos cadou din viaţa mea. E cea mai preţioasă centură şi asta contează cel mai mult. Obiectivele şi priorităţile se schimbă şi lucrurile au luat o altă întorsătură. Am 37 de ani, nu ştiu dacă o să mai fac un meci sau nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide când mă voi întoarce la Montreal. Discut cu echipa şi cu staff-ul meu despre acest lucru”.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*