VIDEO. Viermi în baia unui salon de la Spitalul de Copii din Galați. DSP a declanșat o anchetă

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați a declanșat o anchetă la Spitalul Clinic de Pediatrie „Sf Ioan” din Galaţi, după ce o pacientă a filmat în baia salonului mai mulţi viermi.

Femeia se internase la Secția „Pediatrie 1” împreună cu copilul său, pentru care medicii recomandaseră efectuarea unor analize și investigații medicale. A fost surprinsă să constate că pe pardoseala din baia salonului sunt viermi și a filmat, iar soțul său, Mihai Patriche, a postat filmulețul pe Facebook.

„La Spitalul de Copii din Galați, în baie avem viermi. Femeia de serviciu a spus că degeaba facem reclamaţie că nu se rezolvă nimic. Oameni buni, ne mănâncă viermii”, spune femeia.

Soțul său a luat legătura cu conducerea spitalului și cu conducerea DSP Galați, pentru a reclama situația.

Managerul spitalului, Victoriţa Ştefănescu, a declarat că a fost declanșată o anchetă internă: „Este vorba despre baia unui salon de la etajul întâi, unde au fost filmaţi nişte viermi. Acum nu mai sunt probleme acolo. Noi facem igienizări periodic. Analizăm și noi, să vedem care poate fi cauza apariției acelor viermișori. Posibil să fie de la umezeala acumulată sub cădițele de duș. Totul este în curs de investigare”.

Și conducerea DSP Galați a declanșat o anchetă. „S-a luat legătura cu Spitalul de Pediatrie, unde doamna manager a declanșat deja o anchetă internă. De asemenea și Direcția de Sănătate Publică va face o anchetă în acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galați, Liliana Iordăchescu.

În funcție de rezultatele celor două anchete, conducerea spitalului ar putea lua măsuri împotriva personalului medical care nu a dezinfectat grupurile sanitare.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*