VIDEO Invitație la licitație: Artmark a realizat un film despre gloria Oțelului

VIDEO Invitație la licitație: Armark a realizat un film despre gloria OțeluluiCasa de licitații Artmark, organizatorul licitației „Sport Memorabilia – Istoria unui simbol: Oțelul Galați”, în cadrul căreia va fi vândut patrimoniul clubului Oțelul, a realizat un scurt metraj care evocă gloria clubului gălățean, prin vocile și amintirile lui Cristian Țopescu și a doi foști antrenori care au trecut pe la Galați, Țiți Dumitriu și Mihai Stoichiță.

Licitația va avea loc pe 23 februarie, la ora 19.30, la Palatul Cesianu-Racoviță din București. Obiectele scoase la licitație sunt prezentate într-o expoziție deschisă de vineri până pe 23 februarie la Palatul Cesianu-Racoviță. O expoziție va putea fi vizitată joi, vineri și sâmbătă, și la Hotelul Galați.

Reamintim că recent Adunarea Creditorilor FC Oțelul a decis să folosească platforma unei case de licitații, respectiv Artmark, pentru a pune în vânzare obiectele ce au definit istoria sportivă a clubului, prețul de pornire fiind de 9.000 de euro.

https://presagalati.ro/duminica-12-februarie-2017-si-in-13-a-seara-de-proteste-400-de-galateni-in-mars-pe-strazile-orasului/Ce se vinde la licitația de pe 23 februarie

Sunt scoase la vânzare marca Oțelul, precum și dreptul de utilizare a acesteia, dar și palmaresul echipei, format din 80 de cupe, pentru acestea prețul de pornire fiind de 9.000 de euro.

Mai pot fi cumpărate și o colecție de portrete-caricaturi ale jucătorilor, 26 de desene la un preț de pornire de 1.000 de euro, istoria FC Oțelul Galați în imagini, respectiv colecția oficială de fotografii și afișe a clubului  ce cuprinde 106 piese, pentru aceasta prețul de pornire fiind de 3.500 de euro. Mai pot fi cumpărate peste 200 de piese de echipament sportiv, printre care trei tricouri alb-roșu și nouă tricouri albastru-negru, cu care s-a jucat în Liga Campionilor, alături de peste 20 de tricouri cu care s-a jucat în Ligă 1.

https://presagalati.ro/duminica-12-februarie-2017-si-in-13-a-seara-de-proteste-400-de-galateni-in-mars-pe-strazile-orasului/Oțelul, desființat după o istorie de 53 de ani

Conducerea clubului Oțelul Galați a solicitat în iulie 2013 declanșarea procedurii de insolvență în urmă sechestrului instituit de ANAF pentru datorii de peste 22 de milioane de lei, reprezentând taxe către bugetul de stat. Pe 30 martie 2016, Tribunalul București a pronunțat falimentul clubului aflat atunci în proprietatea omului de afaceri Dan Adamescu.

Clubul Oțelul a fost înființat în 1964 și a câștigat singurul sau titlu de campioană din palmares în ediția 2010/2011 a Ligii I. Tot în 2011, Oțelul a câștigat Supercupă României.

Vezi VIDEO AICI

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. Pingback: VIDEO Invitație la licitație: Armark a realizat un film despre gloria Oțelului | Moldova24

  2. e trist cum o echipa care a fost campioana si cu un palmares bogat in general in istorie ajunge la licitatie oricum echipa nu se mai intoarce daca a murit la revedere gata s-a terminat a avut grija burtosul asta sa goleasca el conturile clubului si sa plece basma curata ma bucur ca s-a dus anul asta il ajunsesera blestemele pe porcul asta la cat a furat de aici si din alta parte a tarii eu nu sunt trist ma bucur ca s-a dus un porc ca el care a furat la greu eu sunt multumit ca s-a facut dreptate desi stiu ca nu e bine ca a murit ca vor cadea necazurile tocmai pe fosta echipa de unde a furat dar asta este

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*