Joi, 9 aprilie 2020

EVENIMENT

VIDEO: Fiica primarului, accidentată de un troleibuz

Comentarii
 1. ana spune:

  Sa speram ca nu-i grav!

 2. Andrei spune:

  Vatamare corporala din culpa cui ? Ce vina are soferul ? Tara de c*** in care traim..

  1. aaaaaaaaaa spune:

   corect

 3. Eu spune:

  Tara de rahaaaat.De ce nu scrieti si ca mama impreuna cu fetita traversau,NEREGULAMENTAR …la mijlocul strazii a vazut ca vine masina si s-a oprit dar fetita a fugit in continuare si a sarit in fata troleibuzului.
  Chiar ma si miram de ce politistii vorbeau intr-un fel nu tocmai frumos cu soferul, cand el nu avea nici o vina…ca era fata primarului dom’le.
  Singura vinovata este mama…si a avut chiar noroc ca soferul incetinea ca se apropia de statie,altfel putea fi mult mai grav.

 4. ruxandra spune:

  Pai da nu erau pe la trecere!!!! ar trebuie mama ei sa fie amendata!!!!

 5. John spune:

  Soferul e cercetat pt vatamare corporala din culpa. Nu ma mir ,doar avem niste legi de tot rasul + ca la noi spaga merge foarte bine!!! Mai ceva ca darul la nunta.

 6. ela spune:

  Nu mi se pare normal sa i se intample ceva acelui sofer!
  De nu era fata primarului, parintele neatent era tras la raspundere! Si asa e si normal. Altii sunt decazuti din drepturi ca isi lasa copii nesupravegheati si patesc cv rau, dar ea ca mama asa isi invata copilul sa traverseze strada?!
  Chiar sunt curioasa de urmarile acestei povesti 🙁 imi pare rau pt acel sofer si ii urez mult noroc!

 7. gigi spune:

  MIe mi-au dat amenda cand am trecut neregulamentar, primaru baga la puscarie soferii care merg regulamentar. Tara lu peste, nu ca am ceva cu ei, sper sa se faca bine, dar legea e la fel pentru toti. Daca maine o sa fie vopsita o trecere care chipurile era cam stearsa pe acolo sa nu va mirati

 8. Marian spune:

  Injurati de nebuni orce accident cu victime se incadreaza la vatamare corporala din culpa pana la finalizarea anchetei …

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *