Vezi aici ce mai fură hoţii din Galaţi!

55533757682ccfaca7d0d0d7Săptămâna trecută hoții din Galaţi au furat țevile de oxigen de la spitalul de copii (citeşte AICI), iar acum indivizi necunoscuți au dat o altă lovitură. De data aceasta, s-au specializat în furtul a zeci de apometre de apa rece. Se pare că totul s-a întâmplat într-o singură noapte, iar păgubiții îi bănuiesc pe angajații societății de distribuție a apei reci.

„ La ora 8.00 dimineața am venit să văd de ce nu este apă. M-am gândit că lucrează vreo echipă, fiind avarie. Avarie nu era. Uitându-mă în canalizare, am văzut că a dispărut apometrul. Imediat, după vreo jumătate de oră s-a umplut de oameni de la vreo 8-10 scări care spuneau că nu au apa rece”, explică Alexandru Şerban, un cetăţean păgubit.

O grădiniţă a fost lăsată fără apă, de către hoţi

„Ne-am descurcat cumva. Le-am spus să vină cu șervețele umede, fiecare copil în gentuță. Păi ce să facem? De unde să știm. Noi am găsit apa închisă”, declara o educatoare.

„În cauza s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, acesta fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea atribuirii numărului unic” a declarat  Bogdan Cojocaru, purt. de cuv. I.P.J Galați.

După cum ştim, în cazul branșamentelor individuale, primul apometru este montat gratuit. Dacă acesta s-a stricat sau a fost furat, proprietarul va trebui să scoată din buzunar pentru alt apometru, în jur 500 de lei.

Ai centrală termică de apartament? Din toamnă, plătești în plus, iar dacă are 10 ani te obligă să o schimbi

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Asta se intampla pentru ca nu doresc sa monteze apometrele in subsolul blocurilor , unde ar putea fi incuiate si dat acces doar celor de la “Apa -canal” !

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*