Joi, 24 mai Leon Magdan şi ale lui spectacole pentru copii – la Galaţi

Profesorul de joacă, personajul haios pe care Leon Magdan l-a jucat în faţa a mii de copii, vine şi la Galaţi.

„Veniţi să petrecem împreună clipe minunate, în care cei mici se vor simţi ca-n poveşti, iar cei mari îşi vor reaminti cât de bine este să fii copil (la orice vârstă!). Trupa noastră de teatru vă aşteaptă cu multe surprize, concursuri, experimente memorabile şi veselie cât cuprindeˮ, este invitaţia pe care Leon Magdan şi echipa sa o lansează copiilor din Galaţi. Spectacolele se adresează copiilor între 4 şi 16 ani.

O prima reprezentaţie va avea loc la Sala Sporturilor pe data de 24 MAI, ora 18.00. Spectacol cu Leon Magdan este pentru copiii îintre 4 – 11 ani. Un bilet costă 15 lei de persoană.

Spectacolul cu Leon Magdan pentru copiii între 12 – 16 ani va fi reprogramat. Un bilet costa 15 lei de persoană. OFERTA doar pentru acest spectacol – la un grup de 10 copii se oferă 2 bilete gratis (pentru adultul insotitor).

O conferinţă dedicată părinţilor – « Părinţi moderni, copii impactaţi – şi alte barbarisme la modă! » – va avea loc în Sala Amfiteatru a CNVA, vineri, 25 MAI ora 18.00. Un bilet costă 10 lei. Va fi o conferinţă interactivă cu premii pentru părinţi.

Leon Magdan a susținut și prezentat numeroase spectacole, evenimente culturale, festivaluri, iar exemplele sunt prea multe pentru a putea fi menționate aici.

Leon Magdan are un mod unic de prezentare, extrem de atrăgător pentru copiii de toate vârstele: va întruchipa el însuși un personaj – Profesorul de joacă. Copiii nu se vor plictisi nici un moment și vor pleca încântați, cu multe cunoștințe dobândite… „în joacă”.

Scenete interactive, experimente distractive şi trucuri de magie incredibile

Spectacolul va dura o oră și jumătate, timp în care cei mici, dar şi cei mari, vor fi încântaţi să participe la scenete interactive, povești surprinzătoare care uimesc și încântă, cu final moralizator. De asemenea, voluntarii vor participa pe scenă și la experimente de ştiinţă distractivă, ce te amuză, te uimesc şi te instruiesc în egală măsură. Sub pretextul unor trucuri de magie incredibile, se ascund de fapt mici experimente, cu deducții și raționamente logice pe măsura celor mici.

„Cu toții vor fi foarte entuziasmați să descopere secretul din spatele fiecărui truc, căci vor învăţa tot felul de trucuri ingenioase (de fapt, aceste momente se constituie în veritabile lecţii de logică şi ştiinţă distractivă, dezvoltându-le atenţia şi deducţia). Cei mici vor fi ei înşişi vedetele, fiind chemaţi pe scenă pentru a ajuta la realizarea trucurilorˮ anunţă organizatorii.

Toți copiii care participă la spectacol vor primi cadouri, promit organizatorii. Iar ceea ce contează cu adevărat, spun tot ei, este că vor aduce zâmbetul pe chipul tuturor copiillor aflați la spectacole.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*