Unde şi cum ne răsfăţăm de 8 Martie?

Perioada de frig şi vreme mohorâtă va fi în doar câteva săptămâni înlocuită de culoarea florilor bogate şi mirosurile mugurilor de flori. O rază de soare în plus va face ca spiritul petrecerilor şi al esteticului să se acutizeze astfel încât doamnele, răsfăţate de parteneri sau chiar de ele însele, vor da pantalonii pe rochii şi căciulile pe coafuri proaspăt vopsite.

Oferta restaurantelor de 1 şi 8 Martie circulă deja pe reţelele de socializare. Preţul unei ieşiri de câteva ore, cu muzică şi mâncare, voie bună şi atmosferă de primăvară variază în jurul sumei de 100 lei de persoană. Rezervările însă se fac mai degrabă în funcţie de decizia de grup decât de bugetul alocat acestor momente de sărbătoare a primăverii. Şi dacă alegerea restaurantului umăreşte decizia de grup, alegerile îşi pun amprenta personală de astă dată pe serviciile de beauty cu care mai cochetele doamne şi domnişoare se vor delecta. Un aer proaspăt de primăvară va adia şi pe feţele alintate la saloane de frumuseţe sau prin tratamentele naturiste aplicate de obicei acasă. Saloanele de estetică şi-au actualizat şi ele ofertele, iar preţurile variază de la câteva zeci de lei până la câteva sute de lei. Mon charme, maison de beauté îşi aşteaptă clientele cu oferte special concepute pentru perioada 1-8 martie. Astfel:

☘La orice pedichiura semipermanentă, se primeşte cadou o manichiură clasica / semipermanentă
☘la un spălat cu aranjat se primeşte cadou tratamentul Olaplex pasul nr.2
☘la BIO Laminare yumi Lashes se primeşte cadou Pensatul Brow Charme cu vopsea sau Henna.

Ofertele nu se opresc aici, fiecare femeie (sau bărbat) îşi poate găsi oferta pe măsura nevoilor. Intreabă-ţi consultantul de beauty la numărul de telefon 0745 758 782.

Oferă-ţi mărţişorul preferat!

 

 

 

 

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*