Un nou show marca Social Act Theatre, cu un invitat din București

showUn cunoscut și foarte apreciat Maestru de Ceremonii la diverse evenimente cu ștaif din București și actor de teatru de improvizație, Dragoș Muscalu se va afla joia aceasta în Galați, la un nou show pregătit de trupa Social Act Theatre.

Spectatorii care vor veni joi, 11 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” vor avea parte, timp de oră și jumătate, de o experiență aparte. Unii dintre ei cunosc show-urile de improvizație marca Social Act Theatre, însă joi seara va fi „unul mai proaspăt, mai dinamic și mai interactiv” față de cele obișnuite, anunță membrii primei și singurei trupe de teatru independent din Galați.

Pe scenă vor urca patru actori (Radu Andrei Horghidan, Florin Toma, Oana Mogoș, Răzvan Clopoțel), un pianist (Maestrul Dudu, cunoscut gălățenilor) și invitatul lor din București, care va întreține atmosfera în calitate de prezentator. Cu toții vor ține piept unor probe de atenție și de agilitate muzicală, fiind ghidați chiar de spectatori, care vor fi și ei un fel de actori sau de regizori. Practic, înainte de „reprezentația” propriu-zisă, spectacolul de improvizație e împărți de comun acord cu cei din sală în mai multe momente, se stabilesc regulile fiecărei probe împreună cu publicul, se strigă „act”, se improvizează și, cel mai important, se râde copios. Iar în cazul în care rundele devin prea ușoare pentru cei patru actori, se schimbă rânduiala jocului, spre deliciul celor din sală. Nu vor lipsi voluntarii din public, dar nici surprizele.

Prețul biletului este de 25 lei, iar acesta poate fi achiziționat în continuare de la casieria Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*