Un gălățean de 80 de ani a rătăcit două zile într-o pădure din Vaslui

Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din județul Galați, era cât pe ce să își piardă viața într-o pădure din județul Vaslui, unde se rătăcise și a stat două zile si două nopți, rănit, flămând si însetat. Norocul a făcut să fie găsit la timp de polițiștii și jandarmii plecați în căutarea lui.

O femeie din județul Galați a sesizat faptul că nu mai știe nimic de soțul său, un bărbat în vârstă de 80 de ani, care de două zile plecase la rudele din satul Văleni, comuna Pădureni, din județul Vaslui. „Polițitiștii din cadrul Poliției municipiului Huși au fost sesizați de o femeie, din Galați, cu privire la faptul că soțul său, B. Petru, în vârstă de 80 de ani, a plecat de la domiciliu către sora sa, din localitatea Văleni, comuna Pădureni, județul Vaslui. A stat circa un sfert de oră la sora sa, după care a afirmat că merge pe jos spre satul Davidești, comuna Pădureni. De la acel moment, familia bărbatului nu a mai primit niciun semn de la acesta. Imediat după sesizarea primită, polițiștii au constituit o echipă de căutare formată din 17 politiști si 5 jandarmi și au pornit în căutarea bărbatului”, se spune în comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Polițiștii au scotocit zona și în cele din urmă l-au găsit în pădure pe bătrânul aflat în stare agravată de epuizare, deoarece deshidratarea se instalase, dar si din cauza unei răni cu care s-a ales după ce a căzut. „În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, a rezultat că acesta s-a rătăcit și a rămas timp de două zile în zona unde a fost găsit. Deoarece acesta prezenta semne de deshidratare si prezenta răni în urma unei căzături, a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la spital, unde a rămas internat”, se mai spune în comunicatul IPJ Vaslui.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*