Un gălăţean a ajuns după gratii după ce a lovit cu pumnii doi poliţişti

Judecătoria Galaţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui gălăţean în vârstă de 33 de ani care a lovit doi poliţişti, rupându-i uniforma unuia dintre aceştia.

Aflat într-o stare de euforie bahică, bărbatul a făcut scandal în faţa unui magazin din centrul oraşului şi vânzătoarea s-a văzut nevoită să alerteze agenţii de la firma de pază.

Cum nici agenţii firmei de pază nu au reuşit să îl convingă să se potolească, a fost chemată în ajutor o echipă de intervenţie de la Poliţia Municipiului Galaţi.

Cei doi agenţi de Poliţie au fost înjuraţi şi loviţi cu pumnii în zona feţei de bărbatul de 33 de ani, care i-a rupt uniforma unuia dintre poliţişti.

Scandalagiul a fost ridicat de poliţişti şi a fost prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, care l-au pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de ultraj, solicitând Judecătoriei Galaţi arestarea preventivă pentru 30 de zile. Solicitarea procurorilor a aprobată de instanţă, bărbatul ajungând după gratii, în arestul IPJ.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*