Tricolorii au câștigat turneul Campionatului Mondial de Hochei de la Galați. România a promovat în Divizia I

Tricolorii au câștigat turneul Campionatului Mondial de Hochei de la Galați. România a promovat în Divizia IRomânia a promovat în Grupa B a Diviziei I a Campionatului Mondial de hochei pe gheață, după ce a învins formația Spaniei cu scorul de 6-0 (1-0, 2-0, 3-0), duminică, pe Patinoarul Dunărea din Galați, în ultimul meci din Divizia a II-a, Grupa A.

Tricolorii au revenit după un an în al treilea eșalon valoric mondial, câștigând turneul de la Galați, deși au făcut un pas greșit cu Islanda.

Golurile în ultimul meci au fost marcate de Szilard Rokaly (16), Otto Biro (22), Ede Mihaly (32, 43), Mihail Georgescu (43) și Huba Bors (57).

România a surclasat Belgia cu 9-1, a dispus cu 4-1 de Serbia, a pierdut în fața Islandei, cu 0-2 și a întrecut Australia cu 5-1 și Spania cu 6-0.

În alte meciuri jucate duminică, Australia a dispus de Belgia cu 3-0, iar Serbia a surclasat Islanda cu 6-0.

România a ocupat primul loc în clasament, cu 12 puncte, urmată de Australia – 11 puncte, Serbia – 8 puncte, Belgia – 6 puncte, Islanda – 6 puncte și Spania – 2 puncte.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*