Luni, 17 ianuarie 2022

SOCIAL/SĂNĂTATE

TREI săptămăni fără MAXI-TAXI: Ce măsuri va lua Primăria pentru îmbunătăţirea transportului în comun?

Comentarii
  1. dia spune:

    Ar fi bine dacă autobuzele care circula pe fostele trasee de maxi-taxi , ar circula mai des .Am stat și câte jumate de ora în stații și a venit super încărcat. Ajungem ca pe timpuri când se mergea pe scara.Halal transport civilizat.Sau așa al înțeleg unele minți luminate !

  2. Gabriel spune:

    PRIMA MASURA -OPRITI SI TRANSPORTUL IN COMUN !! A DOUA MASURA VOTATI PSD -A TREIA MASURA -PRIMA MASURA -A 4 A MASURA ??? CAPU VOSTRU DE PERETII NOSTRII !!

  3. anonim spune:

    e trist ca numai este nici un maxi-taxi in orasul asta nici macar unul eu cred ca primarul actual a vrut sa le reaminteasca oamenilor din oras cum era pe vremuri dar imi dau seama ca a exagerat totusi numai este cum a fost acum 18 ani cand intradevar s-a putut fara dar nu existau atunci si venise cineva cu ideea totusi acum numai are cum sa fie ca acum 18 ani sa fim seriosi atunci au fost alte vremuri avea lumea de munca elevii la generala scoala sau liceu nu isi faceau griji de viitor comparativ cu ce este astazi cand este teroare pacat insa ca nu s-a stiut ca se circula ilegal si nu legal

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *