Trei ani de PresaGalaţi.ro!

PresaGalaţi.ro – Informaţii care contează este motto-ul care ne caracterizează pentru că de 3 ani (începand cu 1 aprilie 2012) filtrăm informaţiile înainte de a le urca într-un spaţiu care se cheamă astăzi site.

Am materializat un vis, am construit o echipă, am îmbunătăţit layout-ul ziarului nostru şi ceea ce ne-am dorit s-a întâmplat. Am păstrat calitatea, dar am crescut vizibilitatea!

Anul al III-lea de existenţă a portalului de ştiri www.presagalati.ro ne-a adus transformări, pe care le considerăm benefice, dacă ne uităm la modul în care a crescut numărul nostru de vizitatori zilnici. De la o medie de 1500 de cititori la jumătatea anului 2014, am ajuns în martie 2015 la 3500 de vizitatori unici pe zi.

Astfel, nu pot decât să încep cu un mulţumesc pentru aceşti trei ani în care am avut şansa să ne prezentăm în faţa cetăţenilor Galaţiului cu informaţii care contează, cu evenimente locale, cu ştiri la zi, cu relatări despre situaţii neplăcute, ba chiar de epocă de piatră prin care trece (şi) Galaţiul, dar şi cu aniversări, realizări, împliniri.

În a doua jumătate a anului, am propus cititorilor noştri o platformă nouă, modernă, bine organizată pe principiul utlităţii şi al unei prezentări curate. Începutul de an 2015 a adus o rubrică nouă prin care cititori şi colaboratori ai PresaGalaţi.ro pot semna vinerea o rubrică numită generic Terapie, axată pe nevoile de dezvoltare personală. Am consfinţit în acest mod parteneriate construite în timp.

Unul dintre scopurile noastre, ca echipă redacţională, este acela de a vă furniza informaţii utile, pentru a „controla” mai bine spaţiul în care trăim. Prin control,urmărim de fapt o mai bună înţelegere şi adaptare la mediul în care trăim. Fie că vorbim de informaţia economică, politică, socială sau culturală, ne propunem să vă ţinem zi de zi la curent cu evenimentele locale.

Aşadar, ca să vă convingeţi singuri, vă aşteptăm zilnic pe www.presagalati.ro şi nu uitaţi că în fiecare vineri ne găsiţi la punctele de difuzare a presei din Galaţi.

La mulţi ani, PresaGalaţi.ro!

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

8 Comments

 1. Elena Carmen Ursache says:

  La mulți ani!!

 2. Pavel Paula Angelica says:

  La cat mai multi!!!

 3. Cristina-Liliana Iordache says:

  O viata lunga si “sanatoasa” sa aveti in peisajul galatean! La multi ani, Presa Galaţi!

 4. Budescu Tina says:

  La mulți ani….

 5. La multi si frumosi ani, cu rezultate pe masura asteptarilor voastre !

 6. La multi ani inainte !

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*