Joi, 21 ianuarie 2021

POLITIC

Toader: „Podul peste Dunăre de la Brăila este soluția agreată de Comisia Europeană. Tunelul nu e agreat de principiu”

Comentarii
 1. Braila este departe mult de Galati ! Orasul nostru este in declin de zeci de ani ! Domnul Durbaca pe unde a trecut s-a cunoscut , dar dupa el nimeni! Doresc sa plec din acest oras lipsit de perspectiva ! S-a domnit si s-a dormit! Oamenii au fost condamnati sa stea in frig in toiul iernii si multi din ei sunt bolnavi si azi !Pe cine a interesat?

 2. Dinu Florin spune:

  Aceasi idiotenii de ani de zile. Mai bine taxi naibii si it I vezi de afacerile tale decay sa te dai interesant.

 3. D le Fost deputa,si dealtfel impreuna cu ceilalti pedelisi mi ai luat din pensie 200 lei as te is dracu so chit can liberalii vechi m au eliminatep stunt convins can esti Basist

 4. Viorel Liv spune:

  Pacat că-i plătiți!!! Aceste specimene si-au rezolvat si viața de apoi!!! Voi….o s-o cam sugeti in continuare.! Va place in borala??? Mai plătiți odată!!! Sunteți patrioti,ce dreaq!!!

 5. daniel spune:

  voi nu sunteti in stare sa plombati niste gropi si vorbiti de pod peste dunare,inaptilor

 6. La Braila se deschide o fabrica japoneza de subasamble auto , un viitor posibil pod peste Dunare , dar la Galati nimic ,a fost lasat de coada carutei ! Totul se datoreste lipsei de initiativa a alesilor nostri , senatori si deputati !

 7. Ionut Cristian Cucu spune:

  Domnul Toader!!!
  Traiti!!!!
  Doamne, cum apare “domnia sa” sa dea declaratii!!!
  Ce ati facut domnule pentru acest oras de cand sunteti parlamentar?????

 8. LUCIAN spune:

  A – TI OMIS UN LUCRU FOARTE IMPORTANT IN PLEDOARIA DUMNEAVOASTRA DOMNULE MIRCEA TOADER :
  – CUM VA ADUCETI CONTRIBUTIA CA DEPUTAT DE GALATI PENTRU DEZVOLTAREA DIN P.D.V. A ORASULUI SI JUDETULUI GALATI ?
  CE A – TI FACUT CONCRET PENTRU CEI CARE V – AU DAT VOTUL SA MERGETI IN PARLAMENT ?
  CU TOT RESPECTUL PE CARE NU – L MERITATI , EU VA SPUN CA NU A – TI FACUT NIMIC .

 9. IonV spune:

  D-le Toader , nu cumva ati cumparat teren in zona de constructie a podului ? Si asteptati acum sa luati un ban frumos pe el ? Si ma rog , daca sunteti parlamentar de Galati , cum sustineti un proiect care favorizeaza Braila ? Pai atunci , in 2016 sa va duceti sa cereti votul brailenilor , nu prostilor din Galati care v-au propulsat la varful torului politic ! Nu vi se pare normal sa sustineti proiectul tunelului ? Si ce daca nu finanteaza CE tuneluri ? Se pare ca Stan a gasit investitori privati care sa finanteze tunelul ! Deci care nu implica nici bani publici romanesti si nici europeni ! Astept sa aveti o explicatie fata de galateni , la o ora de maxima audienta !

 10. Vatamanu Ion spune:

  D-le Toader , nu cumva ati cumparat teren in zona de constructie a podului ? Si asteptati acum sa luati un ban frumos pe el ? Si ma rog , daca sunteti parlamentar de Galati , cum sustineti un proiect care favorizeaza Braila ? Pai atunci , in 2016 sa va duceti sa cereti votul brailenilor , nu prostilor din Galati care v-au propulsat la varful tortului politic ! Nu vi se pare normal sa sustineti proiectul tunelului ? Si ce daca nu finanteaza CE tuneluri ? Se pare ca Stan a gasit investitori privati care sa finanteze tunelul ! Deci care nu implica nici bani publici romanesti si nici europeni ! Astept sa aveti o explicatie fata de galateni , la o ora de maxima audienta !

 11. dle DEPUTAT …ACESTEA SUNT CONDITIILE ECONOMICO-SOCIALE …IN GALATI …CREATE DE CEI CE ATI CONDUS POLITIC ACEST ORAS …SI ACUMA INTREBATI ..CA UNDE SE VA FACE TUNELUL ?…..SUNTETI CUMVA …DEPUTAT DE GALATI ?…SI VRETI SA PACALITI DIN NOU GALATENII …SA VA ALEAGA DIN NOU IN 2016 …ACUMA DE LA PNL ?….SUSTININD DEZVOLTAREA BRAILEI …..CURAT RESPECT FATA DE GALATENI…AVETI CEI SI DIN PNL …….VA ASTEPTAM ..pe 26 .03.2015…. IN CONSILIUL LOC GALATI SA NE PREZENTATI SI NOUA ARGUMENTELE dvstra PTR DE NE REALIZAREA TUNELULUI LA GALATI ….

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *