Terapia Dermapen cu microace-Iuliana Grosu

Sursă foto: FAMOST

Ce este tratamentul cu Dermapen?

Dermapenul este un dispozitiv medical care are atasate ace sterile de ordinul milimetrilor ce strapung pielea la o anumita adancime si cu o anumita viteza, creand in acest fel, microcanale dermice si stimuland regenerarea pielii. Prin aceste canale, se pot absorbi pana la 80% mai multi nutrienti daca sunt distribuiti pe suprafata pielii, astfel incat dermul, va fi inundat de substante foarte benefice in procesul de regenerare.
Stimularea colagenului si regenerarea dermului mai este data si de stimularea fibroblastelor, celule responsabile de producerea de colagen si elastina din derm. Practic, dermul nostru este fortat sa se vindece ca dupa un traumatism, declansandu-se in piele toate mecanismele de regenerare. Avantajul folosirii Dermapenului in locul traditionalelor rollere, este dat de viteza si penetrabilitatea reglabile ale acelor, impactul asupra epidermei fiind minim, drept urmare si senzatia de disconfort fiind mult diminuata.
Cu Dermapen, putem sa tratam orice suprafata a pielii, inclusiv zone extrem de delicate precum pielea din jurul ochilor si pleoapele, zona gatului, fruntii, buzele si nasul.

Citeşte continuarea AICI.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*