Televiziunea „Animal Planet” a început difuzarea filmelor realizate la Galați de dr. Jeff, realizatorul „Rocky Mountain Vet”

Postul de televiziune „Animal Planet” a început pe 23 noiembrie difuzarea filmelor realizate în România în vara acestui an, episodul difuzat joi, 23.11.2017, fiind dedicat primei părți a vizitei la Galați, când doctorul Jeff Young, producătorul emisiunii „Rocky Mountain Vet”, împreună cu membrii echipei sale, au petrecut aproape o zi întreagă la Cabinetul „Vetimed” de pe strada Crizantemelor, al medicului veterinar Cornel Gingărașu, pentru a steriliza câini.

Prezentarea episodului pe contul de facebook al „Animal Planet” este următoarea: „Dr. Jeff gives back by helping an elderly Romanian man with his pack of stray dogs”. Nu era vorba chiar de „stray dogs” (câini vagabonzi), ci de foști câini vagabonzi care își găsiseră un stăpân, un gălățean care locuiește pe strada Crizantemelor, fiind vecin cu cabinetul doctorului Gingărașu și care a luat în îngrijire aproape zece câini fără stăpân.

Americanilor, care i-au pus gălățeanului numele de „Old George”, le-au plăcut casa și grădina acestuia, gospodăria tradițională, cu straturi de zarzavat. Bineînțeles că l-au întrebat de ce ține în curte mai mulți câini și le-a explicat că, în primul rând, ca om crescut la țară a avut dintotdeauna în curte mai mulți câini, iar în altă ordine de idei iubește câinii pentru că sunt telepatici, intuind gândurile stăpânului.

Apoi, „Old George” și-a adus pe rând câinii la cabinet, aceștia fiind sterilizați de dr Jeff și colegul său american, doctorul Gingărașu și asistenta sa participând la operații ca „mâna a doua” și anesteziști.

Probabil că din filmările realizate la Galați la începutul lunii iunie vor mai fi difuzate încă unul sau două episoade.

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*