Susține un elev să ȋși dezvolte pasiunea pentru științele exacte. Fondul de Burse Științescu este acum la Galați și ȋși așteaptă bursierii

Susține un elev să ȋși dezvolte pasiunea pentru susține exacte. Fondul de Burse Științescu este acum la Galați și ȋși așteaptă bursieriiEști pasionat de științele exacte? Ai o idee care care poate ajuta copiii să își dezvolte pasiunea pentru științe?

Științescu oferă finanțare proiectelor creative și inovative care susțin pasiunea pentru științele exacte STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Proiectele pot veni din partea profesorilor și pasionaților de științe exacte, din partea copiilor, ONG-urilor sau grupurilor de inițiativă.

Programul își propune creșterea interesului copiilor și tinerilor între 6 și 19 ani din județul Galați față de domeniul STEM și oferirea de suport financiar pentru ca ei să își urmeze pasiunea și să își poată dezvolta o carieră în inovație și tehnologie.

Fondul Științescu este implementat de Fundația Comunitară Galați și susținut de Romanian-American Foundation alături de parteneri locali.

Fundația Comunitară Galați anunță prelungirea termenului de înscriere a scrisorilor de intenție pentru Fondul Științescu. Termenul limită de depunere este 28.07.2017.

Pe 21 și 27 iulie 2017, echipa Fundaţiei Comunitare Galați, va organiza sesiuni de coaching cu organizațiile, profesorii și echipele care au trimis sau urmează să trimită scrisori de întenție.  Astfel, ajutorul este oferit tuturor aplicanţilor, mai ales celor care au mai puţină experienţă cu astfel de programe de finanţare, să propună proiecte cât mai interesante, cât mai inovative şi mai ales fezabile. Discuțiile purtate vor explica orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi vor pune echipele de proiect în legătură cu oameni resursă şi spaţii unde se pot desfăşura activităţile din cadrul proiectelor. Pe scurt, sesiunile ajuta aplicanții să ajungă mai repede de la stadiul de idee la un proiect educaţional cu scopul de a aduce mai aproape experiențele științifice în viața copiilor sau tinerilor.

Sesiunile de coaching au loc în baza programării telefonice la numărul de telefon 0740208269, Amalia Ene, amalia@fundatiacomunitaragalati.ro
Timpul alocat unei sesiuni este de 45 de minute iar acestea au loc în intervalul orar 10:00-16:00. Întâlnirile se vor desfășura la sediul Fundaţiei Comunitare Galați, din str. Portului, nr. 23, incinta Parcului de Soft.

Mai multe detalii: www.galati.stiintescu.ro/

Descarcă  aici Ghidul de finanțare, vezi ce trebuie să conțină Scrisoarea de intenție, accesează site-ul programului www.galati.stiintescu.ro sau contactează direct Fundația Comunitară Galați info@fundatiacomunitaragalati.ro, 0741077167/0740208269.

Fundația Comunitară Galați susține transformarea pe termen lung a comunității, implicând resursele și potențialul uman activând astfel inițiative locale. Oferim sprijin financiar și tehnic pentru proiectele grupurilor de inițiativă și ale organizațiilor neguvernamentale din Galați.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*