„Succesul e…MOLIPSITOR”. Conferinţă marca Fonduri-Structurale.ro şi Comisia Europeană despre bune practici în utilizarea fondurilor europene

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro organizează la Galați, pe 4 octombrie 2017, conferința „Succesul e…MOLIPSITOR!” – Regiunea Sud-Est, în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Conferința este parte a celei de-a doua ediții a campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017 caravana succesului ajunge în cele 8 regiuni ale României, în cadrul evenimentelor discutându-se despre lecții învățate din implementarea fondurilor europene și fiind prezentate bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va avea loc la Universitatea „Danubius” Galați, Aula Magna (B-dul Galați, nr. 3), cu începere de la ora 11.30 și va include prezentări ale unor proiecte de succes din regiunea Sud-Est, inclusiv ale unor tineri antreprenori care au pornit afaceri cu ajutorul fondurilor europene, studii de caz cu privire la implementarea unor modele de business inovatoare social și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți” în cadrul căreia vor fi prezentate informații practice legate de realizarea achizițiilor în proiecte și despre antreprenoriatul social.

Conferința beneficiază de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei ”Succesul e…MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea Danubius din Galați și Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) Sud-Est, în calitate de parteneri regionali.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă. Data limită de înscriere este marți, 3 octombrie 2017, ora 12:00.

Persoană de contact: Mirela Săcăluș, telefon: 0725.0725.22, email: conferinta@fonduri-structurale.ro.

Detalii privind evenimentul: www.fonduri-structurale.ro/2017-conferinta-regionala-se

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*