„Start-up Nation Romania”, în dezbatere la Universitatea „Dunărea de Jos”

„Start-up Nation România” în dezbatere la Universitatea „Dunărea de Jos”La începutul săptămânii viitoare, la Galaţi se vor afla Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului şi Harry Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Vizita celor doi vizează iniţierea unei dezbateri pe tema programului ”Start-up Nation Romania”.

Luni, 8.05.2017, la Sala Senatului, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, ora 15.00, are loc prezentarea Programului ”Start-up Nation Romania”.  La eveniment vor participa şi Marius Humelnicu, city manager Primăria Municipiului Galați, Marian Filimon, președinte Federația Patronală a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est, prof. univ. dr. Liliana Mihaela Moga, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați.

”Start-up Nation Romania” este un program de finanțare pentru IMM-uri și a fost aprobat în luna ianuarie a acestui an prin ordonanță de urgență.

Programul ar putea debuta la sfârşitul lunii mai sau începutul lunii iunie, după cum a precizat secretarul de stat care coordonează programul de finanţare Ilan Laufer pentru startupcafe.ro.

Prin programul „Start-up Nation Romania” antreprenorii cu firme foarte noi vor putea obţine fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei (circa 44.000 euro) de la stat, pentru investiţii. Cu obligaţia să angajeze minimum 2 salariaţi pe care să ii păstreze 3 ani. Între timp, reprezentanţi ai antreprenorilor au criticat modificări operate recent in program.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*