Duminică, 29 noiembrie 2020

POLITIC

Sprijin neașteptat! Fostul viceprimar Nicușor Ciumacenco cere prelungirea licențelor maxi-taxi cu 2 ani

Comentarii
 1. koko spune:

  În campania electorală ciumacenco a fost la garaje la transurb si le a promis soferilor ca va scoate maxi-taxi ☺

 2. un calator nerespectat spune:

  Noua idee, de a renuta la maxi-taxi, nu mi se pare o masura optima, tocmai pentru ca sunt un utilizator zilnic al acestor maxi-taxi. Circuland cu acest mijloc de transport ma simt in siguranta. In autobuz, dimpotriva. Fara voia mea, la doua zile de trafic infernal in miezul zilei, m-am simtit ca avum 25 de ani cand circulam pe scara sau alergam ca apucatii dupa un autobuz…Daca totul mergea atat de bine, de ce ? Felicitari d-lui Ciumscenco pentru pozitia adoptata!

 3. Claudiu spune:

  Tot caterinca ai ramas Ciumi. Oare cand te-o lovi cuvantul “competenta” in viata?
  Nu de alta dar macar nu ai mai cere naibii o ILEGALITATE.
  Si nu ti-ar strica sa fii si macar putin, realist. In sinea ta, nu ai fi baiat rau, dar categoric, nu unul bun.
  Nu te supara, esti total pe dinafara si-l mai tragi dupa tine si pe Dorulet Revolutionarul, care e mai ok ca tine dar nici el vreo usa de biserica.
  Oare ce zice un PNL-ist adevarat cand vede aceasta poza cu doi PeNaListi, fosti PDL-isti, matale chiar fost PSD-ist?
  E criminal pana unde poate merge prostitutia politica.

 4. Liviu Adrian Sandu spune:

  ciumacenco e un gunoi comunist care face orice doar ca sa-si faca campanie electorala. Il doare in dos de galateni. Cat a condus orasul a facut numai manrii cu banii publici. Sper sa-l ia in vizor DNA-ul cat mai rapid!

 5. rocky spune:

  Saracul de Ciumacenco nu a auzit ca nu primim bani de autobuze si trolee daca nu renuntam la MAXI-TAXI. Adica, imprumutul ala de 100 mil. nu vine daca nu renuntam la maxi-taxi.
  Si inca o problema, desi intr-un oras normal cum se vrea galatiul, maxi-taxi ar trebui sa dispara, sa nu uitam ca sunt oameni care circula numai cu acest tip de transport, care nu mai au rabdare sa astepte autobuzele transurbului. Eu cred ca fiecarea galatean s-a aflat intr-o asemenea situatie. Ce facem ? Este transurbul pregatit de un transport complet si civilizat, sau ca lumea? Nu prea cred.

 6. Dan Miron spune:

  Transportul cu maxi taxi in forma de pana acum are urmatoarele dezavantaje: sunt prea multe si incurca circulatia; graficele, traseele, sistemul in ansamblu, este gandit in favoarea operatorilor nu a calatorilor.

  Transurb are urmatoarele neajunsuri: autoritatile tergiverseaza redeschiderea circulatiei tramvaielor a.i. autobuzele nu fac fata solicitarilor. Cu toate acestea, modul cum au fost acoperite traseele in aceste 2 zile de greva este cel putin satisfacator; graficele de circulatie pot fi imbunatatite; iar un mare neajuns: unii soferi au prostul obicei de a nu opri in statii si de a lasa calatorii pe jos.

  Cu toate acestea, pot spune ca azi cu autobuzul 11 am ajuns din A.Vlaicu pe Domneasca mult mai repede decat de obicei datorita faptului ca traficul a fost mai lejer fara maxi taxi. Daca s-ar rezolva neajunsurile mentionate consider ca Transurbul ar putea oferi servicii decente calatorilor.

 7. ciolan spune:

  E bun ciolanul mai Ciumi ? Vezi ca ai inceput sa salivezi. Oricum, cu salivatul vei ramane incompetentule, ca ai demonstrat ca viceprimar de ce ai fost in stare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *