Sportiva Elena Andrieș, de la CSU Galați, a obținut 3 Medalii de Aur la Campionatul European de Haltere

Halterofila Elena Andrieş, legitimată la CSU Galați, a cucerit trei medalii de aur, la „total” (179 kg), „smuls” (79 kg) şi „aruncat” (100 kg), la categoria 48 kg a Campionatelor Europene de Haltere pentru seniori care se desfășoară la Sala Polivalentă  de la Complexul Olimpic de la Izvorani.

Elena Andrieş a luptat din nou pentru aur cu franţuzoaica Anais Michel în proba „aruncat”. Elena a început concursul la 94 kg, a ridicat apoi 98 kg şi 100 kg. Sportiva din Franța a intrat în concurs la 96 kg, a ratat la 100 kg şi la ultima încercare a ratat la 102 kg. Anais Michel s-a clasat pe locul 2 la total cu 174 kg (78+96), iar medalia de bronz i-a revenit Danielei Pandova, din Bulgaria, cu 165 kg (71 kg+94 kg).

„Aceste medalii înseamnă foarte mult, e o realizare care îmi dă puterea să merg mai departe, Nu mă aşteptam să ajung unde am ajuns. Sunt foarte emoţionată şi foarte bucuroasă în acelaşi timp. Eu sunt mândră de ceea ce fac şi sper ca lumea de acasă să mă vadă şi să fie mulţumită de ceea ce am făcut eu.

Am muncit foarte mult şi am trecut prin multe, dar vreau să le mulţumesc antrenorilor mei care mi-au fost alături în acest timp şi m-au înţeles. Tot timpul m-au sprijinit. Am fost o perioadă accidentată, dar mi-am revenit. Nu am fost sigură de medaliile de aur, am fost sigură doar de medalii dar nu ştiam ce culoare o să aibă medalia”, a declarat Elena după festivitatea de premiere.

Elena Ramona Andrieş, legitimată la CSU Galaţi, a câştigat în 2017 titlul european Under 23 la categoria 48 kg la „smuls”, argintul la „total” şi bronzul la „aruncat”, iar la Campionatul European 2017 pentru seniori a obţinut medalii de bronz la „smuls” şi „total”. E a mai obținut la Campionatul Mondial 2017 locul 6 la „total”.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*