Joi, 30 iunie 2022

EDIȚIA PRINT PresaGalaţi.ro

Spitalele la control!

Comentarii
 1. dupa control ce se va intampla?

 2. pacientul se va face bine sau va muri?

 3. poate dupa ..va da ordin ministrul sanatatii sa ne spuna si noua unde se duc banii nostri(multi de altfel) pe care ii viram pentru sanatate………

  1. Delia spune:

   Exact!

 4. Pix spune:

  O mână spală pe alta.

 5. Flori Florea spune:

  NIMIC ca de obicei 🙁 vine Pastele si tre sa si faca plinul

 6. Le-a trebuit ceva timp stimabililor…

 7. EU spune:

  Verifica cineva, statistic vorbind, rata mortalitatii din spitale? Daca raspunsul e da, ce constatati? Cum ar trebui sa fie evolutia mortalitatii raportat la sumele intrate/incasate de la CAS pentru serviciile medicale acordate pacientilor din spitale?

 8. Valerica Vali spune:

  cand i a spaga de la saraci ,bogati doctori ,asistente ,pana la femeia de servici dau si bon fiscal

 9. Cosmina Iacomi spune:

  Si personalul ar trebui nu doar spitalul….

 10. Nothere spune:

  intr-un spital din Galati, o asistentă strângea mizeria de pe jos pe o radiografie, nu pe făraș. 🙂

  1. miha spune:

   la spitalul județean era

 11. mariana igescu spune:

  Nu se rezolva nimic,cei care platesc asigurari la sanatate stau si urmeaza procedura cei care vin cu sacosa au prioritate.Azi am facut o radiografie care marti 24 nu se putea ca nu le permite procedura,m-au programat pentru azi 27 si o pacienta cu sacosa a fost rezolvata imediat cu radiografia si a plecat si cu filmul,chiar daca nu a avut trimitere si programare.Asadar MITA este in floare,boala grea la romani.Astept sa imi iau rezultatul dupa ora 12 evident ca asa e sistemul…..

 12. Hoțiilor se duce omul in spital de o boala si pleacă in patru scânduri

 13. HANGAN VASILICA spune:

  ar trebui si spitalul militar mai précis sectia chirurgie este sub orce critica din toate punctele de vedere incepind de la igiena si pana lacomportamentul personalului inclusive a medicilor

 14. Elena spune:

  Da….asa este!
  Mama a fost internata ptr scaderea glicemiei si a capatat Klepssiela….acum e la doi metri sub pamant!Pe fisa ei scrie”insuficienta respiratorie si blocaj renal”….ce pot face….

 15. Paul Ichim spune:

  Pai, cam au ce controla.Toate spitalele judetene sunt construite la inceputul anilor 70, cu solutiile constructive de atunci si dupa parametrii valabili acelor ani.In acest timp, vezi al nostru din Galati , timp de 43 de ani , a lucrat la foc continuu.

 16. Paul Ichim spune:

  In acest timp , fara o idee unitara pe tara , cu resurse neuniforme atribuite de decidenti de moment de prin ministere si de la autoritatile locale , fiecare a facut ce i-a tunat prin cap. In loc sa upgradam confortul pacientului, circuitele logice de servicii dupa noile tehnologii aparute , au aparut o groaza de aiureli.La astea adaugam , regandirea pe segmente, a asistentei medicale, nu facuta uniform in aceiasi etapa ci pe apucate, subfinantarea cronica , furtul unei parti din acesti bani putini, lipsa de personal si motivare a lui, analistiii de ocazie de la tv faptul ca stirile rele prind repede, au creat degringolada in sistem.Paradoxul este ca se ataca din greu corpul medical, poate uneori intemeiat, dar nu se discuta problemele de fond din sistem.Aproape as pune ramasag ca se va da satisfactie televizata populatiei cu niste acari Paun, iar solutiile de fond pe termen mediu si lung nu vor fi atinse in discutii.Actualele structuri spitalicesti , lipsa ambulatoriilor , lipsa unei platforme unice si eficiente de diagnostic aruncarea doar pe UPU, nu mai rezista mult.

  1. Valentina Creanga spune:

   Domnule doctor,poate aflati dumneavoastra,din pozitia pe care o aveti,de ce au aparut la televiziuni primul ministru si ministrul sanatatii si au anuntat cu mare pompa,finantarea triplei terapii pentru hepatita C.In fapt aceasta finantare nu exista,si nu exista nici vreo explicatie pentru asta.

 17. eu zic, sa lasam vechile hibe ale sistemului si sa controlam cum isi fac treaba doctorii si bravelele lor asistente!!!

 18. Macarie Mariana spune:

  Mi ar pare rau ,domnule doctor Ichim sa aflu ca va înregimentați in mafia gălățeana!Pentru mine si familia mea ,sunteti unic!Si știți foarte bine cu cine lucrați…

 19. jony spune:

  poate vad haitele de caini comunitari din curtea spitalului JUDETEAN GALATI,nici la zoo nu gasesti asemenea exemplare…suntem mai rau ca in lumea a treia…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *