Sâmbătă, 4 decembrie 2021

POLITIC

Sistemul de încălzire, în colaps din cauza celor 50.000 de familii rău-platnice. „Planul B”: debranșarea generală!

Comentarii
 1. un Galatean spune:

  Aici vin si eu cu o simpla intrebare : Pe ce se duc penalitatile care sunt uneori mai mari decat datoria propriuzisa ?

 2. abc spune:

  Nu cred, ca sunt 50.000 de familii rau platnice, doara i-ati evacuat si le-ati vindut apartamentele, unde ati bagat banii?

 3. mariana spune:

  Nu cred ca sunt asa de multi rauplatnici si daca sunt nu-i vina mea care platesc! De ce au fost lasati sa acumuleze atatea datorii? De ce? De ce nu s-a facut timp de 25 ani nimic? De ce in tot acest timp nu s-au facut contorizari individuale? Solutia pt cine are bani centrala proprie. Dar de unde atatia bani pt hotii aia de la gaze care au niste tarife incredibile pt aprobare?!

 4. Dan spune:

  Ne ajung pacatele din urma!
  Sechelele comunismului…
  Ani de zile aceeasi problema, ani de zile nu am avut rezolvare…
  Nu platesti lumina… O TAIE!
  Nu platesti telefonul… TAIAT
  Cablu, internet… la fel
  DE CE NU S-A FACUT LA FEL SI CU ENERGIA TERMICA?
  BLINDUIATI ABONATUL! NU TREBUIA SA SUFERE TOATA LUMEA .

  1. cici spune:

   Gresit….datoria in 2012 a populatiei catre apaterm era de 2.000 de miliarde, astazi ea s-a triplat in doar trei ani…ce sa inteleg ca 20 de ani doi mosnegi au adus 2000 gaura iar cap de guma actual a triplat suma in doar trei ani. Hai las-o moale ca cifrele spun altceva

 5. George spune:

  Si SOLUTIA?????? e simplu sa gasim probleme….dar solutia? totusi aveti 15.000 de clienti buni….ce platesc la termen…. condamn managementul ce nu a stiut sa gestioneze rau platnicii si cei ce platesc la termen….

 6. preda spune:

  SIMPLU NU VOR SA PLATEASAC? AM PE SCARA UN SPECIMEN CARE ARE SI RESTAORANT SI NU PLATESTE INTETEINEREA. INCA MAI SFIDEAZA SI VECINII. ASA CA TREBUIE ANALIZAT SI SA LA TAIE LA CEI CARE NU PLATESC TOATE UTILITATILE .

 7. dan spune:

  care au si nu vor sa plateasca,luatile bunurile,bagatii la puscarie,….omoritii,asa ramin numai oamenii bun platnici si cu bun simt! la blocurile cu gaze,unii isi vor pune centrala! dar,la garsoniere,ce vom pune? gradinitele si scolile…vor ramine fara copii. ce vor face copii care nu se duc la scoala? se drogheaza si vor da in cap altora! viitor ingrozitor ne asteapta!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *