Sindicaliștii au îngropat securea războiului. A fost semnat CCM la ArcelorMittal

La finalul ultimei runde de negocieri care a avut loc vineri, reprezentanții administrației combinatului și reprezentanții Sindicatului AMG Siderurgistul au semnat noul Contract Colectiv de Muncă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ArcelorMittal, Dorian Dumitrescu, au fost convenite o creștere a salariilor cu 15% și mai multe beneficii financiare.

„ArcelorMittal Galați anunță că partenerii sociali au semnat Contractul Colectiv de Muncă pentru anul 2018. Acordul prevede pentru muncitori creșterea salariilor în medie cu 15%, a valorii bonurilor de masă cu 58%, dar și alte beneficii financiare. Noul Contract pune o bază solidă pentru continuarea transformării unității noastre și adaptării acesteia la noile realități economice dificile”, a anunțat Dorian Dumitrescu.

În aceste condiții, chiar dacă mulți siderurgiști vor fi nemulțumiți de rezultatele negocierilor, pentru că și-ar fi dorit majorări salariale mai mari, nu se mai pune problema contiuării procedurilor de declanșare a conflictului de muncă, așa cum anunțaseră zilele trecute liderii Sindicatului AMG Siderurgistul.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*