Senatorul Paul Ichim rupe tăcerea despre situația din PNL: „Managementul actual este eronat”

ichimDupă o lungă perioadă în care s-a vorbit doar „pe surse” despre tensiunile din PNL Galați, provocate de rezultatele slabe de la alegerile locale ca urmare a lipsei de strategie în campania electorală, dar și de non-combat-ul prin care s-au remarcat liberalii conduși de Victor Dobre, iată că o voce din PNL, cea a senatorului Paul Ichim, cum se știe chirurg de profesie, „taie în carne vie” și în politică, afirmând că este nevoie de o evaluare a situației din PNL și de o schimbare a „managementului eronat”, care a dus la rezultatele foarte slabe de la alegerile locale.

În cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi – Brăila, Ichim s-a referit la nemulţumirile din organizație, făcând și un apel ca membrii PNL „să își spună cuvântul”, pentru că altfel dezastrul de la locale s-ar putea repeta la alegerile parlamentare:

„Dacă mergem în versiunea asta, rezultatele sunt total neplăcute. Cineva trebuie să-şi asume fără echivoc răspunderea. Nu ca la locale. Iar în toată treaba asta, eu aş face un apel către penelişti şi pedelişti, oameni adevăraţi care au fost de bază şi sunt mulţi, să-şi spună punctul de vedere. Nu lăsăm partidul pe un management defectuos.

Managementul actual în partid este eronat şi e păcat, e păcat de partidul ăsta, e păcat de oamenii care sunt în interior, pentru că sunt oameni de toată isprava. Dacă stau acasă, nu comentează şi mergem pe managementul ăsta, nu avem rezultat bun şi e păcat. Lume de dreapta e multă în Galaţi, trebuie să aibă încredere în cel care apare în faţă, trebuie să considere că ăla chiar merită votat. Este momentul în care oamenii, cei care sunt interior, să-şi spună cuvântul”, a spus Paul Ichim.

Declarațiile senatorului sunt elegante, sugerează soluția, care ar putea fi schimbarea „managementului” prestat, evident, de „managerul” organizației, Victor Dobre, dar de fapt cei mai mulți liberali își doresc plecarea „managerului” de pe funcția pe care o ocupă din primăvara lui 1997.

În PNL Galați nu există tabere ale vechilor liberali și foștilor pedeliști, ci o nemulțumire generală față de Dobre, dar și față de Nicușor Ciumacenco, acesta din urmă fiind acuzat că după ce nu a făcut campanie la locale și a pierdut lamentabil competiția pentru mandatul de primar al Galațiului, acum își dorește un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților, adică să fie împins pe o demnitate publică de electoratul PNL, tot fără prea multă campanie.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*