Șeful Direcției pentru Agricultură Galați, Floricel Dima, subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii

Șeful Direcției pentru Agricultură Galați, Floricel Dima, subsecretar de stat la Ministerul AgriculturiiÎnregistrăm un record absolut al reprezentării Galațiului în Guvernul României, în guvernul condus de Sorin Grindeanu reprezentanți ai orașului nostru deținând un mandat de ministru, prin deputatul Viorel Ștefan, numit ministru de Finanțe și trei mandate de secretari de stat: Cristian Dima la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Lucian Georgescu la Ministerul Cercetării, la acestea adăugându-se numirea șefului Direcției pentru Agricultură Galați, Floricel Dima, în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Prin Decizia nr. 194/2017 a premierului Sorin Grindeanu, directorul Direcției Agricole Galați, Floricel Dima, a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Președintele Senatului Universităţii „Dunărea de Jos”, Lucian Georgescu, numit secretar de stat la Ministerul Cercetării

Floricel Dima a fost, începând din 2010, director executiv la Camera Agricolă a judetului Galati, anul trecut fiind numit la conducerea Direcției pentru Agricultură.

În perioada 2003 – 2009, Floricel Dima a fost director executiv la Oficiul Judetean de Consultanță Agricolă  Galați, ale cărui priorități erau fornarea profesională a fermierilor și elaborarea de proiecte SAPARD și FEADR. Anterior a lucrat ca specialist în cadrul Agromec Chiraftei și ADS.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

One Comment

  1. Enica Ionescu says:

    Felicitari.Un om competent.Se pun valorile in evidenta si asta e de bine.

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*