Se redeschide drumul din zona ELICE. Gropzilla e ȋn curs de reparare

                                                                                                          

Dacă v-ați plimbat zilele acestea prin zona Falezei superioare ați observat că se lucrează intens la asfaltarea porțiunii de stradă care trecea prin fața statuii de la ELICE. Ei bine, acolo circulația se va face ca ȋnainte, fără ocolire, mai puțiu ȋn weekend.

 Biroul de Presă al Primăriei Galați a anunțat că luni, 21 august, se va deschide traficului rutier porțiunea de drum de pe Bulevardul Marii Uniri (zona Elice), prima etapă a lucrărilor de consolidare a accidentului de teren  de aici fiind finalizată.

Pe Faleza inferioară, acces restricționat pietonilor

„Urmează derularea celei de-a doua etape care presupune reparații în zona Falezei Inferioare, acesta fiind motivul pentru care accesul cetățenilor către zona de promenadă va fi restricționat  pe scările din partea stângă (cum privim spre Dunăre).

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: ”Am propus Comisiei pentru Siguranța Circulației Rutiere ca pe perioada  weekendului această porțiune să fie închisă circulației rutiere, iar traficul să fie deviat pe artera pe care se circulă acum, pentru ca gălățenii să își poată petrece timpul liber în parcul de la Elice”.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*