Se redeschide circulația pe strada Traian, între Piața Centrală și strada Brăilei

Sâmbătă, 15 iulie 2017, va fi redeschisă circulația rutieră pe strada Traian, pe tronsonul cuprins între strada Tecuci și strada Brăilei. Acest tronson a fost închis circulației pe perioada lucrărilor care au fost demarate pe 21 martie 2017.

Lucrările executate pe acest tronson au fost de lărgire a carosabilului la 4 benzi, refacerea rețelei de apă potabilă și a branșamentelor, refacerea racordurilor de canalizare, reabilitarea iluminatului public stradal și modernizarea trotuarelor.

„Modernizare strada Traian între strada Brăilei și Metrou – lărgire carosabil la 4 benzi” a fost realizată de asocierea între Citadina 98 și Vega 93 SRL, în baza contractului nr 45.204/20.04.2016, în valoare de 3.715.400 lei. Termenul de executare a lucrărilor era 15 iulie.

Aceste lucrări de modernizare fac parte din proiectul lărgirii la  patru benzi a străzii Traian, de la Metro la Faleză, care la rândul său face parte dintr-un proiect ce vizează crearea unor artere cu sensuri unice care să permită traversarea orașului în numai zece minute, de la intrarea de la nord, zona Metro, la sud, intrarea în oraș dinspre Brăila. Artera de traversare de la nord la sud va fi formată din strada Traian și șoseaua de pe Faleză, iar cea care va asigura traversarea orașului de la sud la nord va fi  Bulevardul Coșbuc.

Valoarea totală a investițiilor este 14.161.000 lei, din care 7.600.000 lei pentru lucrările de construcții și 4.706.000 lei pentru despăgubirile acordate celor 21 de proprietari de imobile și terenuri din zona culoarului de expropiere, de 3.154 mp.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*