Se lucrează la deszăpezirea drumurilor județene din nordul județului și pe drumul dintre Cudalbi și Băleni

Se lucrează la deszăpezirea drumurilor județene din nordul județului și pe drumul dintre Cudalbi și BăleniÎn condițiile în care zăpada viscolită a acoperit carosabilul drumurilor județene, pe o mare parte dintre acestea circulându-se în condiții de iarnă, conducerea Consiliului Județean (CJ) Galați a constituit o comisie o comisie de analiză şi monitorizare a fenomenului, care gestionează în teren situaţiile create de căderile de zăpadă.

În acest moment traficul este îngreunat pe DJ 252 I în zona localităţii Poiana, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Bălăbaneşti, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Rădeşti, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Găneşti, pe DJ 252 I în zona localităţii Nicoreşti şi pe DJ 253 în zona Băleni –Cudalbi. În acest moment nu sunt drumuri judeţene închise.

„Intervenim cu trei buldoexcavatoare pe drumurile judeţene din zona Buciumeni – Poiana – Nicoreşti – Rădeşti – Cerţeşti – Bereşti – Cavadineşti.

Am demarat procedurile pentru a pregăti  de urgenţă şi alte utilaje de deszăpezire, care să intervină în cel mai scurt timp în zonele afectate de căderile de zăpadă. Avem pregătite pentru a interveni trei autobasculante cu material antiderapant.

A fost creat un plan de măsuri concrete, cu responsabilităţi pentru fiecare serviciu cu atribuţii în această situaţie. Suntem pregătiţi  să intervenim pe toată durata avertizării meteorologice şi sunt în permanentă legătură cu reprezentanţii Consiliului Judeţean aflaţi în teren pentru a putea rezolva  în cel mai scurt timp orice problemă”  a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*