Se încălzeşte vremea. În sfârşit temperaturi pozitive. Vezi cât o să ţină timpul frumos

Se încălzeşte vremea. În sfârşit temperaturi pozitive. Vezi cât o să ţină timpul frumosDupă un val de ger siberian şi un weekend geros, vremea ne pune în faţa altei provocări: se întorc ninsorile. Vestea bună este că nu vom avea parte de un episod de iarnă dezlănţuită, pentru că nu se anunţă cantităţi mari de zăpadă.

Vremea se va încălzi treptat, anuntă realitatea.net, astfel că media temperaturilor maxime va creşte de la zero grade pe 25 ianuarie, la 9 grade pe 28 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitaţii slabe, mixte va fi ridicată în 25-26 ianuarie (luni şi marţi), spre sfârşitul acestei săptămâni şi din nou în unele zile ale intervalului 1-5 februarie. Vor fi şi condiţii de polei.

Saptămâna viitoare, până pe 7 februarie se vor înregistra medii pozitive ale temperaturii aerului, ziua şi uşor negative, noaptea.

La mijlocul săptămânii viitoare, un val de aer cald pătrunde în România, iar maximele vor atinge 10-11 grade. Cam două săptămâni ne vom bucura de vreme frumoasă şi de condiţii în care atât maximele cât şi minimele vor fi uşor mai ridicate decât normele termice din această perioadă a anului.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*