Miercuri, 10 august 2022

CULTURĂ/ INVĂŢĂMÂNT

Se caută profesori pentru zona Galați-Brăila-Tulcea

Comentarii
 1. munteanu calina spune:

  Pot participa? Absolv fac mec galati, pensionar pt limita de varsta, ing in sc arcelormittal galati, nu am lucrat in inv doar in practica scolara la modulul I-DPPD-galati. Am 55 ani, multumesc

  1. Marți spune:

   Domnule Munteanu, sunt numeroși tineri valoroși în țara noastră care nu au posibilitatea să își facă o carieră în multe domenii, pentru că locurile sunt ocupate de pensionari cărora nu le ajunge pensia dar care se plâng că „e dezastru că generația tânără cu atitudinea ei ne plătește pensia și că nu are de unde”. E un cerc vicios din ieșirea căruia, cu atitudini ca a dumneavoastră, nu prea sunt soluții. Aveți pretenții de la tineri să muncească și să susțină prin munca lor sistemele sociale, dar țineți locurile de muncă ocupate, deși le puteți elibera, odihnindu-vă după 30-40 de ani de muncă.
   Nu credeți că ar fi mai bine să stați acasă și să vă mâncați pensia liniștit? Doar întreb și eu.

 2. daniela spune:

  Cum ma pot inscrie?

 3. Alexandra spune:

  Bună ziua! Nu am lucrat niciodată în învățământ, însă am o experiență de peste 5 ani în lucrul cu elevii de gimnaziu. Am absolvit în cadrul Facultății de Drept modulul psihopedagogic la specialitatea economie. Aș vrea să știu dacă aș putea participa în cadrul acestei activități. Vă rog, îmi puteți oferi un răspuns?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *