Marţi, 30 noiembrie 2021

CULTURĂ/ INVĂŢĂMÂNT

„Școala Altfel”: profesoară din Galați, fotografiată fumând, la o activitate cu elevii

Comentarii
 1. Ada spune:

  Intotdeauna sunt scoase in evidenta doar lucrurile negative… Sa se posteze si lucrurile frumoase , pozitive , admirabile … Dar asa-i romanul:( Vede doar raul

  1. Deea spune:

   Asa este, Ada! Intentionat fac asta televiziunile, ca sa scoata ce e mai rau in noi…

 2. marga spune:

  Ada..esti varza..clar dc sunt altii ca tine..

 3. anonim spune:

  Doamna are un comportament inadecvat si merita sanctionata, dar totusi … sa recunostem: “rahaturile” se vand mai bine decat stirile decente!

 4. laura spune:

  Nu scuz pe nimeni si nu comentez fapta in sine.Vreau doar sa specific ca dna profesoara in cauza este un cadru didactic desavarsit..generatii de copii iesind premianti si absolventi de licee de prestigiu..din “mainile” dumneaei! E un exemplu de devotament in acea scoala..practic stand zi lumina in institutie. Tonul articolului e rautacios..putin spus..poza fiind “furata”pe dupa rafturile cu carti..intr un moment in care acea fotografa nu mai avea dreptul sa fie macar in scoala..daramite sa fotografieze copii fara vreo aprobare a cuiva! Dar acest gen de articole dau inca bine la cv..nemaicontand nimic altceva.

 5. Anidor spune:

  Se practica asa ceva si pe vremea lui “Ceasca”.
  La pregatirea pentru olimpiada la fizica, dupa ora 17, profa fuma mereu Kent in clasa. N-am murit de la fumul ei de tigara, ba mai mult, mi s-a parut dizgratioasa, asa ca nu m-am apucat de fumat. Copilul nu e maimutza, are si discernamant.

 6. Iustina spune:

  Dragi jurnaliști ce ați scris acest articol și drag domn Șerban Atanasiu…vi se pare în regulă faptul că ați publicat o poză cu minori fără a avea acordul părinților? Cred că cel mai bine a ca un avocat să își spună părerea

 7. extraordinarr spune:

  de ce e asa stire? cati dintre voi nu fumati? s a intamplat sa si aprinda femeia tigara…. de parca fumatul e cel mai rau lucru pe care l-au vazut… nu e adecvat….

 8. Ay spune:

  Nu e normal, nu e profesional…..nu trebuia sa se întâmple! O instituție are reguli ce trebuie respectate. Profesorii sunt modele ce vor fi urmate (sau cel puțin păstrate in memorie) de unii dintre elevi. Am fost cadru didactic in Galați dar am renunțat exact din cauza faptului că încă in România nu se cunoaște termenul de profesionalism. Acum sunt cadru didactic undeva intr-o tara europeana, unde regulile sunt reguli pentru toți, toată lumea are drepturi dar si responsabilități indiferent de cât de competenți am fi…Vrem să credem că suntem civilizați și ne cerem drepturile de europeni….dar de fapt trăim in aceeași epocă, cea a lui Ceausescu, cu practicile și gândirea de atunci. Dacă vrem să arătăm ce e mai bun probabil că ar trebui să mai schimbam și noi ceva, poate începând cu a fi mai serioși, să arătăm mai mult profesionalism decât a aprinde o țigară oriunde ne arde nouă, să avem regulamente pe care să le și respectam.

 9. Gabriel spune:

  “Raha*****bune, intr-adevar. Dar profesoara cu tigara face rau si prezentului si viitorului nostru. Si daca nu ar fi pe prima pagina de ziar credeti ca altele ca ea ar realiza ca trebuie sa-si revizuiasca atitudinea?

 10. Andreea spune:

  Vai ce dezastru ecologic! A aprins o tigara! De ce intotdeauna trebuie evidentiate doar aceste parti negative?? De ce aceasta persoana ecologista, daca a constatat ca doamna nu face bine, nu a mers personal la acea doamna invatatoare sa ii explice ca nu face bine? De ce tot aveti impresia ca facand rau altora faceti un bine tarii? Pai, bai t*********r, sunt invatatoare care bat copii ca pe sacii de box, de ce nu cautati exemplarele acelea pentru a fi pedepsite, nu femeia asta care si’a aprins o tigara.

 11. rusinica spune:

  Deci… Deci… Cat de bine intentionati sunt cei din presa si mai ales autorii acestui articol. Daca nu aparea articolul in presa o vedeau pe doamna profesoara cel mult 20 de elevi. Acum onor spiritului civic educativ al autorilor articolului o pot vedea sute, zeci, mii… Care este de fapt scopul???

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *