Schimbări de directori la Spitalul Județean și Spitalul de Boli Infecțioase

După validarea examenelor pentru funcțiile de directori organizate la unitățile spitalicești, conducerea Consiliului Județean (CJ) Galați a operat mai multe schimbări de directori ai spitalelor care se află în administrarea CJ. Singurele spitale la care au fost păstrați foștii directori sunt Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor, la care concursurile au fost câștigate de managerii aflați în funcție.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf Apostol Andrei”, a fost numită manager Alina Valentina Dobrea, de profesie economist și care a promovat concursul de ocupare a funcţiei de manager organizat de Consiliul de Administraţie al spitalului. Ea va dețime mandatul de manager până în februarie 2021. Până acum, Alina Valentina Dobrea, a fost director financiar-contabil al spitalului și membru al Comitetului Director la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf Cuvioasă Parascheva” a fost numită cea care a fost până acum managerul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Mihaela Debita. Dr Debita are studii medicale și va activa în specializarea sa după ce a promovat examenul pentru fncția de manager.

Concursul de ocupare a funcţiei de manager al Spitalului Orășenesc „Tg Bujor” a fost câștigat de Victoria Gheonea, de profesie economist și care a fost și până acum manager interimar al Spitalului Orăşenesc Tg. Bujor.

La Spitalul de Pneumoftiziologie, concursul de ocupare a funcţiei de manager a fost câștigat de cea care a condus spitalul și până acum, medicul Monica Liliana Necula, care își va îndeplini noul mandat de manager până pe 17 ianuarie 2021.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*