Schimbare la Prefectură: Gabriel Panaitescu pleacă din funcția de prefect, în care revine Dorin Otrocol

În ședința de miercuri a Executivului au fost adoptate 3 hotărări de guvern referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți. Au fost eliberați din funcții prefecții de Galați și Brăila și subprefectul de Botoșani.

La Prefectura Galați, este inversată rocada din 2016, operată de Guvernul Cioloș. Dacă atunci era eliberat din funcție prefectul Dorin Otrocol și în locul său era numit Gabriel Panaitescu, acum se face mișcarea inversă, fiind eliberat din funcție Gabriel Panaitescu, în locul său fiind numit prefect Dorin Otrocol.

„Două hotărâri vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Galați, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilității pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcția publică de prefect al județului Galați în funcția publică de inspector guvernamental”, se spune în comunicatul Guvernului.

O altă hotărâre de guvern prevede „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Brăila, de către Mădălina Cochino”. În locul acesteia a fost numit George Adrian Paladi „pentru exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Brăila”.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*