SC Oțelul are 51 de puncte, maximum posibil în 17 jocuri și un golaveraj 128 – 9!

SC Oțelul are 51 de puncte, maximum posibil în 17 jocuri și un golaveraj 128 - 9!Suporter Club Oțelul are un parcurs „en fanfare” și toate șansele să câștige Liga a IV-a, având maximum posibil, de 51 de puncte, obținute în cele 17 jocuri disputate până acum și un golaveraj de invidiat, 128 la 9.

În etapa de săptămâna trecută, SC Oțelul a susținut un meci care se anunța destul de dificil, în deplasare la Juventus Toflea, dar a reușit victoria cu 8-1.

În următoarea etapă, oțelarii vor juca pe terenul de la Baza Siderurgistul cu cei care sunt viceliderii Ligii IV, de la Avântul Vănători.

Cele mai scoruri obținute de Oțelul au fost obținute în victoriile cu Bujorii Târgu Bujor, scor 14-0 (8-0) și cu AS Siretul Piscu, 16 -1.

 Foto: dunareabatrana.ro

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

One Comment

  1. deci cu alte cuvinte sau fara alte precizari echipa asta va promova la finalul acestui campionat bravo lor e munca lor totusi de sportivi ca la altceva chiar nu se pricep intr-un oras in care altadata era printre primele astazi este printre ultimele deoarece nu are suficiente locuri de munca pentru tineri tot mai multi sunt someri si nu este normal oricum nici orasul nu sta prea bine la capitolul asta nu are cine sa se ocupe de el oricine ar veni primar nu poate face nimic sa readuca orasul asta in randul celor mari nu cele mici dar asta este deprisos avand in vedere ca multi oameni pleaca din acest oras la mai bine in alte tari daca aici nu se poate trai si asa este pai aici mori de foame daca nu ai de munca sa iti intretii familia si toate celelalte nu as vrea sa mai vorbesc sau chiar sa spun si altele ca nu este cazul dar parerea mea ar fi ca orasul sa intre iar intre orasele civilizate insa nu am nici o idee cand se va intampla asta oricum doar sportul mai mentine fericirea si bucuria in acest oras trist sinistru nu credeam sa spun asta vreodata dar asta este

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*