SC Oţelul a încheiat pe locul 2 competiția Trofeul „Nicolae Pescaru”, fiind învinsă în finală de Petrolul Ploiești cu 3-0

Foto: Petrolul Ploiești

SC Oțelul a participat săptămâna trecută la prima ediție a trofeului „Nicolae Pescaru”, oganizat de ACS Steagu Roșu pe stadionul „Metrom” din Brașov. La turneu au participat patru echipe, ACS Steagu Roșu Brașov , CSA Steaua București, SC Oțelul Galați și Petrolul Ploiești.

În debutul competiției a avut loc ceremonie care l-a avut în prim plan pe protagonistul evenimentului, fostul mare jucător al Steagului Roșu, Nicolae Pescaru.

Primul meci al turneului le-a adus față în față pe SC Oțelul și CSA Steaua București. Oțelarii au dominat jocul în prima repriză și la pauză conduceau cu 2-0, însă au fost egalați în a doua repriză, cele 90 de minute încheindu-se la egalitate: 2-2. Gălățenii au câștigat la loviturile de departajare, ajungând în finala turneului după ce au învins CSA Steaua cu 4-2.

În cealaltă partidă, Petrolul Ploiești s-a impus clar, cu 5-0, în fața lui ACS Steagu Roșu Brașov.

În finala Petrolul Ploiești – SC Oțelul Galați lucrurile au fost tranșate de prahoveni de la începutul partidei, după 10 minute Petrolul conducând cu 2-0.

În minutul 3 Claudiu Tudor a deschis scorul, transformând un penalty obţinut de către Arnăutu, iar în minutul 9 Dragoş Gheorghe a reușit o pătrundere pe partea stângă și a finalizat cu un şut plasat, expediat la colţul lung al porții lui Vlasie, majorând scorul la 2-0.

Gălăţenii au mai echilibrat jocul, trecându-şi în cont două ocazii de a marca, dar tot ploieștenii au fost cei care au înscris. În minutul 77, Ciocâlteu a profitat de o respingere slabă a unui fundaş central şi a şutat de la 13-14 metri, stabilind scorul final: Petrolul Ploiești – SC Oțelul 3-0.

În finala mică, CSA Steaua a trecut cu 10-0 de Steagul Roşu Braşov.

Antrenorul Oţelului, Damian Băncilă, a folosit următoarea echipă: Vlasie – Oprea, Maftei, Sălăgeanu, Ilie (cpt.) – Sevastian, Chebac – Bârlădeanu, Crihană, Stoian – Muscă. Au mai evoluat: Udeanu, Ciurea, Bahnaşu, Perju, Silvestre, Chiriac, Cârlig.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*