S-a deschis Muzeul Satului. Vezi când poate fi vizitat

Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” Galați a organizat duminică, 29 aprilie, de la ora 11.00, evenimentul de deschidere a sezonului de vizitare la Muzeul Satului  situat în Pădurea Gârboavele.

 Muzeul Satului ,,Petru Caraman” și Muzeul Zonei Pescărești din județul Galați și-au propus încă de la inițierea proiectului reconstituirea, conservarea şi promovarea unor elemente de patrimoniu material şi imaterial cu specific zonal și pescăresc, cu evidenţierea şi promovarea comunităţilor locale situate în partea de est a judeţului Galaţi, în cadrul Zonei  Lunca Prutului Inferior – Dunărea Inferioară. În fiecare an mii de vizitatori din regiunea Dunării de jos, dar și din țară, se bucură de frumusețea gospodăriilor tradiționale aflate în muzeu.

Timp de trei zile, 29 aprilie – 1 mai, vizitatorii s-au bucurat de un spectacol folcloric autentic, cu  muzică și dans, susținut de Ansamblul folcloric ,,Doina Covurluiului” și de elevii claselor de folclor din cadrul Școlii de Arte a Centrului Cultural ,,Dunărea de Jos”.

Muzeul Satului poate fi vizitat la fiecare sfârșit de săptamână, de vineri până duminică, între orele 10:00- 16:00. 

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*