Săptămâna Dragobetelui!

3Ce-ai spune de un After Dragobete plin de cadouri? Ce-ai crede că se poate întâmpla într-o după-amiază de marţi şi una de joi la o cafenea din oraş? Din oraşul tău, dar şi din Iaşi sau din Chişinău, de exemplu.

Îţi spunem noi: poţi veni să bei un ceai aromat, o cafea proaspătă şi să fii premiat. Pentru că aşa ne-a obişnuit Corina Fashion&Beauty prin evenimentele pe care le organizează, evenimente care au depăşit aria Galaţiului prin prezenţa Corinei (în calitate de organizator, prezentator şi beauty adviser) la Iaşi, aseara (26 februarie). De ce? Pentru că ideile frumoase trebuie duse mai departe, la modul cât mai fizic posibil, nu doar la modul ideatic.

O seară de beauty, de socializare, de adunare sub pălăria comună a interesului pentru modă, pentru cărţi, pentru fotografie. De ce spunem asta? Pentru că aşa cum ne-a obişnuit, Corina Şelaru Dumitriu îşi răsfaţă invitaţii unor astfel de evenimente cu cele mai diverse cadouri: bijuterii (de la Maia Biijou), cărţi (de la partenerii noştri Humanitas), şedinţe foto, obiecte de vestimentaţie, produse de machiaj.

Îi mulţumim Corinei pentru că încearcă să ne cultive bunul gust şi că prin eforturi personale doreşte să schimbe în frumos câteva seri pe lună anoste poate, în care ne aduce împreună în locuri frumoase ale Galaţiului sau ale Ieşilor.

Nu rata evenimentele viitoare ale Corinei de pe pagina revistacorina.ro pentru a face cunoştinţă cu originalitatea în materie de evenimente de beauty locale.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Ce sa gasim pe aceasta pagina,, revistacorina.ro”???

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*