Şantierul Naval Damen Galaţi şi ArcelorMittal Galaţi au premiat și ȋn acest an olimpicii gălăţeni

Premii DamenDeja devenit tradiţional, evenimentula prilejuit, pentru a patra oară consecutiv, colaborarea celor două companii în cadrul acestui proiect cu intenţia vădită de a răsplăti şi încuraja performanţa elevilor din judeţul Galați.

“ArcelorMittal Galați trece printr-o transformare profundă, în vederea adaptării la noile realități economice și pentru asigurarea continuității producției de oțel la Galați. Din această perspectivă, educația este un punct pivotal în asigurarea resursei umane pentru viitor. Vom continua să sprijinim educația locală, să atragem cei mai buni elevi și studenți și să răsplătim valorile deosebite ale comunității noastre, alături de Damen. Aș dori să felicit elevii premiați, părinții și profesorii lor, pentru eforturile depuse și pentru rezultatele excepționale”, a spus Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați.

“Şantierul Naval Damen Galaţi este pe deplin conștient de zăcământul de creaţie și inspiraţie al elevilor gălăţeni și consideră că este o datorie și o mândrie a sa să premieze rezultatele deosebite obţinute de aceștia la concursurile școlare. Tandemul cu ArcelorMittal, consolidat an de an prin diferite acţiuni comune, este unul din indiciile angajamentului solid al celor două companii în susţinerea și încurajarea educaţiei pe plan local”, a precizat Florin Spătaru, Directorul de Resurse Umane și Afaceri Corporatiste al Şantierului Naval Damen Galaţi.

Cele două companii vor continua colaborarea şi în cadrul altor proiecte educaţionale aducȃnd în acest fel constanţa dorită în susţinerea tinerei generaţii.

Iulia Armencea și Ana Teodora Grigore au obținut premiul I și s-au callificat ȋn lotul național, primind fiecare câte 4400 lei

Cele mai mari premii au fost de 4400 lei obținute pentru calificarea ȋn loturile naționale ale olimpiadelor de Geografie și Limba și Literatura română (locul I), 4200 lei pentru locul II (Limba și Literatura română) și calificarea ȋn lotul național, 4000 lei pentru locul III (Fizică și Matematică) și calificarea ȋn lotul național.

Celelalte premii au fost ȋntre 700 și 2200 lei.

60 de elevi au primit peste 100.000 lei premii ȋn bani.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*