Sâmbătă spre duminică noapte: Lucian BUTE vs James DEGALE

Sâmbătă spre duminică noapte: Lucian BUTE vs James DEGALEDuminică, 29 noiembrie, în jurul orei 4.00 dimineaţa, îndrăgitul pugilist gălăţean Lucian Bute va boxa contra britanicului James DeGale pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, citează AGERPRES.  Meciul de box se va disputa la Centrul Vidéotron din Quebec, în noul amfiteatru care a fost inaugurat pe 8 septembrie, anul acesta.

Duelul dintre pugiliştii Lucian Bute şi James DeGale a fost anunţat marţi într-o conferinţă de presă ţinută în Quebec. Promotorii doresc ca sala să fie plină şi au fixat ca target 12.000 de spectatori.

Pugilistul britanic James DeGale  va avea ocazia pentru prima dată de a-şi apăra centura pe care a câştigat-o  după ce l-a învins pe americanul Andre Dirrell în luna mai, la Boston.

Lucian Bute are vârsta de 35 de ani şi este deţinătorul a 32 de victorii. Doar două înfrângeri i-au umbrit cariera strălucită. Acesta are acum şansa să îşi recâştige centura mondială pe care a deținut-o între 2007 și mai 2012, când a fost învins de pugilistul Carl Froch la Nottingham.

După ce a fost învins de Jean Pascal în ianuarie 2014, Bute a revenit în august 2015 cu un meci contra pugilistului de origine italiană Andrea Di Luisa în faţa căruia a câştigat printr-un KO tehnic în cea de-a patra repriză.

„Este șansa mea şi vreau să profit să devin campion mondial…” afirmă Lucian Bute pe pagina sa de Facebook.

A consemnat Nicole Cărbunaru

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*