Sâmbătă, 23 decembrie 2017, la Galaţi va circula Autobuzul lui Moş Crăciun

Aflat deja la a VI-a ediţie, evenimentul mult aşteptat de cei mici, Autobuzul lui Moş Crăciun, se va desfăşura şi în acest an, pe străzile Galaţiului, sâmbătă, 23 decembrie 2017. Două autobuze decorate de sărbătoare, animate de cântece de sărbători, dar şi de prezenţa Moşului şi a Crăciuniţelor vor colinda oraşul sâmbătă, între orele 11.00- 18.00 pe traseul 102. Organizatorii – Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC) promit că cei mici se vor bucura în număr cât mai mare de magia sărbătorilor de iarnă. Spiriduşii lui Moş Crăciun se vor asigura ca fiecare copil care urcă în Autobuzul Moşului să primească un cadou dulce, dar şi amintiri frumoase.

 „Autobuzul lui Moș Crăciun” înseamnă o poveste care a zâmbit către Galați. Moș Crăciun, într-un autobuz ornat ca în povești, aduce daruri copiilor și petrece o zi spunând poezii și cântând colinde. În fiecare an, peste 600 de copii primesc dulciuri, cântă colinde sau recită poezii. Totul se întâmplă din dorința de a dărui, cu sprijinul Transurb SA-Primăria Galați, IML Motoare, MaxBet, Cofetăria Dana și Prosim”, anunţă organizatorii.

Voluntarii Centrului de Iniţiativă Galaţi, dar şi reprezentanţi ai companiilor direct implicate vor fi alături de spiriduşii Moşului pentru a se asigura că micuţii vor primi cadouri şi vor avea parte de momente frumoase.

Pentru a cunoaște parcursul Autobuzului în timpul evenimentului, CIC recomandă consultarea paginii de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1545239952179717/. Autobuzul nu va opri obligatoriu în toate stațiile de pe traseu și va avea o frecvență de o oră şi jumătate.

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*